tiistai 21. lokakuuta 2014

Lovely


Viikonloppu meni ihanien tyttöjen kanssa! Oltiin tosiaan siellä Helsingissä messuilla ja vaikka mitä. Vaikka pää oli seuraavana päivänä kipeä, innostuttiin siskon kanssa tekemään vähän suklaa-minttukeksi-pirtelöä. Luoja, se oli hyvää.
Latasin myös ihan älyhauskan sovelluksen puhelimeen nimittäin Crazy helium booth- videosovelluksen mistä saa ihan hervottomia reaaliaikaisia muokkauksia videoihin. Nauroin niin paljon meidän videoille, että meinasin tukehtua :D Ladatkaa se oikeasti!!
Loppupäivä sitten katseltiinkin piirrettyjä, lakkailtiin kynsiä ja oltiin sanoisinko.. aika kalpeena ja hiljaa, mitä välillä joku nyt hörähtikin jollekin tyhmälle jutulle :D
Ai vitsi, mun sielu lepää! Aamusta oltiin uimassa ystäväiseni kanssa ja käytiin kahvittelemassa akkapoppoon kanssa. Tehtiin myös Sampan kanssa jotain ennenkuulumatonta..
Se lähti mun kanssa JUOKSULENKILLE ja vielä omasta ehdotuksestaan! "-mi-mitä?"
 Vaikka oli pimeää ja koleaa, se teki todella hyvää. Kotona odottikin sauna ja uunilohi.
Voi kyllä sanoa, että tämä vapaapäivä on mennyt niin nappiin, että kelpaa mennä nukkumaan tyytyväisin mielin. Huomenna sitten Helsinki kutsuu taas ja viikonlopusta se Indiedays inspiration day, toivottavasti tapaisin paljon uusia ihmisiä siellä! :)

12 kommenttia:

  1. Oi näyttääpäs hyvältä toi pirtelö! :) Ja crazy helium booth on kyllä niin paras :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi keksit sopi sinne niin hyvin! :)) Hahaha olen nauranut itteni kipeeks tuon sovelluksen takia :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. No älä! Ei muuta kuin vaniljapirtelöä tekemään ja sinne noita keksejä ;)

      Poista
  3. kuulostipa kivalta viikonlopulta! :) lauantaita odotellessa!! ;)

    VastaaPoista
  4. Minunkin on tehny mieli jo parin päivän ajan lähteä juoksemaan, mutta täällä on tiet ihan liukkaina kun viikonlopun räntäsateet jääty tienpinnoille, hyvä kun kävellenkään pysyy pystyssä :/ Mut viikonloppuna vois suunnata metsään kunnon lenkille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Metsässä on ihana juosta jos on valoisaa! Siellä se sielu vasta lepää, vaikka se tuntuu ehkä vähän raskaammalta juosta pehmeämmällä pohjalla kuin asfaltilla! Mutta kyllä se on sen arvoista, siellä kun on niin yhtä luonnon kanssa :)

      Poista
  5. love your blog! follow me on http://apoljakovi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. jee löysin sun blogin ja aijon lukea jatkossakin! Kiva blogi ja oot nätti!:) Ps.Tilasin ton pidentävän ripsarin, alekoodi oli kiva lisä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihana kuulla! Tuo pidentävä ripsari on ollut todella hyvä, mulla se alkaa jo loppumaan peeeehana..Paljon haleja sulle, kommenttisi piristi todella paljon! <3

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥