maanantai 20. helmikuuta 2012

Makeaa korulippaan täydeltä (arvonta!)

Huomenta!
Lähtö onkin jo ovella, kun matkani käy Saloon viikoksi! Työjuttuja, minkä ohella saan nauttia isosiskoni seurasta ja tutustua tuohon kaupunkiin hieman. Kaveri antoikin alennuslippuja johonkin Antonio's Great Hamburgersiin ("Tällä etukupongilla hampurilainen 10€")
MUTTA HEI IHAN OIKEESTI, kuka maksaa hampurilaisesta kymppiä? Ei ainakaan tällä budjetilla. Harmikseni kamera ei ole vieläkään herännyt eloon lukuista yrityksistä availla ja kuivailla sitä. Kaikki ei ihan kotikonsteilla tule kuntoon.. :/ Tosin manaamista henkiin en ole vielä tohtinut kokeilla...

Anyway, nyt vakavoidutaan hetkeksi, nimittäin teille lukijoille olisi jälleen tarjolla arvontaah!


 
Muistatteko nuo ihanat värikkäät ja suussasulavat lakut, mitä tuotiin joulun alla tai laivamatkalta tuliaisiksi? Niitä saattoi syödä kuorien ihana kuorrute päältä jättäen pehmoinen laku viimeiseksi. Nam.. Harmiksemme nämä ihanat sokeripommit kertyvät vyötärölle ja niitä tulee nautittua suht harvoin. Mutta mitä jos voisimme nauttia näistä herkuista vuoden päivät milliäkään lihomatta..? 
 
Eräs intohimoinen koruntekijä on kuullut rukouksemme herkuista jotka eivät lihota, mutta kaunistavat kantajaansa sitäkin enemmän!

Makea Elämä Ry on pieni yritys Ulvilasta joka taikoo lempilakuistamme toinen toistaan herkullisempia koruja käyttäjiensä iloksi. Jokainen tuote tehdään käsintyönä hyödyntäen ja tukien suomalaisia lähiyrityksiä käyttäen mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja. Tämä on ihan älyhienoa ja siksi yritykselle onkin myönnetty avainlipputunnus.



Nämä aidon näköiset ja kokoiset herkut muistuttavat lapsuusvuosien herkuista niin vakuuttavasti, että niitä ei tule laskea pöydälle vartioimatta ;-)

Erilaisten korujen muodossa nämä lakut piristävät asujamme ja koristavat muunmuassa avaintenperinä ja jääkaappimagneetein. Ulvilassa asuville vielä tiedoksi, että maalis-huhtivaihteessa saatte ikioman kaupan Friitala-taloon, missä myydään kyseisiä tuotteita!  
Voit tutustua Makea Elämä ry verkkokaupan valikoimaan alla olevasta bannerista.






Yrityksen perustaja Heli Vihervaara tarjoaakin lukijoilleni herkkuarvonnan, jossa voit valita mieleisiäsi tuotteita kyseisestä verkkokaupasta 50eurolla! Voit ilahduttaa makeanhimoisia läheisiäsi vaikka menneen ystävänpäivän johdosta tai hamstrata korulippaan täyteen näitä veikeitä ja värikkäitä koruja, jolla piristät asua kuin asua!



Arvonnan säännöt lyhyesti:
* Kommentoi päivän fiiliksiäsi ja laita sähköpostisi tämän postauksen kommenttikenttään, jolla saan sinut kiinni jos onni suosii!
* Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 26.päivä, jolloin suoritetaan 
"Nosta voittajalappu teflonpannusta"!
(*Liity lukijaksi ja pysy ajantasalla uusista arvonnoista!)

Onnea arvontaan! 



44 kommenttia:

  1. Oi oi, tähän on osallistuttava! Nähnyt noita koruja joskus ja olivat kyllä kirjaimellisesti niin makeen näkösiä!

    Fiilikset suht ok maanantaihin nähden, huomenna työhaastatteluun. :)
    email: jasumiina@luukku.com

    VastaaPoista
  2. Fiilikset hyvät. Tämän päivän hammaslääkärikäynnistä selvisin kunnialla. Nyt odottamaan perjantaina alkavaa reissua siskon tykö Kangasalle. Pitkä junamatka edessä, mutta perillä pääsee pitkästä aikaa tuulettumaan kunnolla! :)
    ja ja ja.. tänään on ollu hirveen nätti ilma!

    riikka852@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipsan! Mulle tulee aina hammaslääkärikäyntien jälkeen ihan voittajafiilis, jo pelkille tarkastuskäynneille meneminen on aina niin vastahakoista, varmaan jäänyt jotain traumoja lapsuudenajoilta.. -.-' Viisaudenhampaiden poisto on ikävä kyllä vasta edessä! Voi prkl..
      Eilen oli niin upea ilma, ihan kevät fiilis!! Kohta piilottelemaan jo pääsiäismunia.. ;)

      Poista
  3. Päivä on mennyt leppoisasti lomaillessa :)

    benenttoset@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Työkaveri tuli justiinsa kahden viikon lomamatkalta Thaimaasta! Kyllä se kelpaa lepuutella auringon paahteessa.. Onneksi mekin saatiin aurinkoa tänne pariksi päiväksi!

      Poista
  4. Nuo ovat aivan hurmaavia makeisia ja mikä tärkeintä, noista ei liho.;)
    Ai fiilikset? Kävin fysioterapiassa ja vähän on kipua siellä ja täällä. Kuun vaihteen muutto teettäisi työtä, mutta ei vain millään saa itsestään mitään irti... vielä. Ei kai tässä kiire tule? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisko kävi vuoden päivät myös fysioterapiassa jalan takia, ulkopuolisen on oikeasti aika vaikea ymmärtää noita kipuja (myös minun siskona)se on aika rankkaa käydä kuulemassa aina sama tuomio, ettei näytä paranevan tuo kuntoutuksesta huolimatta. Toivottavasti kivut loppuvat myös sinunkin kohdalla, että pääset nauttimaan tuosta auringosta ihan täysillä! Tsemppiä! :)
      Hopi hopi yllätyt vielä siitä kuinka paljon sitä tavaraa yhtäkkiä onkaan, kun sen pakkaamisen aloittaa! Nimim .matti myöhänen

      Poista
  5. Fiilikset aika hyvät,aurinkokin hiukan pilkisti,kevättä kohti mennään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen kans ihan fiiliksissä tuosta auringosta! Jamma jamma! :)

      Poista
  6. Fiilikset erittäin mahtavat maanantaiksi,työ päivä takana ja rentoa illan viettoa!

    marika.nikula@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin itse kans töistä äsken, rentoa hilluilua itsetehtyjä lihapullia odotellessa. Kohta ollaan ruokakoomassa;)

      Poista
  7. Tää päivä on alusta asti menny kaavalla .... it's monday! Jos vaikka arvontaan osallistuminen piristäs viimisiä tämän päivän minuuttejea.

    Uutena lukijana lähden katsastamaan sivustoa tarkemmin.

    heli_aalto(a)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isot halit, rutistukset ja paljon auringonpaistetta sinulle, tervetuloa!
      Yritän järkkäillä paljon näitä arvontoja, toivottavasti kaikki pääsee ainakin kerran voittamaan! :) Nimenomaan, maanantaikaavalla :D

      Poista
  8. Maanantai on mennyt erittäin letkeesti :)
    hubaluxus@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Voi miten ihana arvonta <3

    Tänään tehty yli kaksi tuntia lumitöitä eikä piha tullut edes kokonaan kolattua. Ja huomiselle on luvassa lisää lunta! Ainakin on varaa syödä useampikin laskiaispulla tai vaikka reilusti enkkulakuja ;)

    sissunen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, meistä olis saanu siskon kanssa hyviä kuvia, käytiin tarjoustalosta hakemassa sellaset pienet vaaleanpunaiset lastenlapiot ja käytiin kaivamassa auto lumen alta, tovi siinä kyllä meni, pitäisi varmaan parkkeerata muualle kuin aurausauton väylälle :D Liian myöhään huomattiin ikkunasta!

      Poista
  10. Ei voi lomalainen olla muuta kuin hyvällä tuulella. :) Pienen pienoinen laskiaispullien tekoahdistus puskee päälle, siispä ei muuta kuin keittiöön!
    mail: katikolha@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahdistus loppuu siihen kun saat pullan suuhun! ;) Nauti lomastasi täysin voimin ja muista käydä ulkonakin, ettei jää kotitöiksi ;)

      Poista
  11. Tämä on niin houkutteleva juttu että mukaan vaan=)
    Ulkona vallitsevan harmauden vastapainoksi sidon oikein värikkäitä kimppuja koko päivän töissä,
    jospa ne toisivat iloa muidenkin päivään ja saisivat kanssa ihmiset hyvälle tuulelle!

    email: nirantali@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli töissä ihania keltaisia tulppaaneja, huomasin jääneeni tuijottamaan niitä monta kertaa, kyllä kukilla on piristäviä vaikutuksia ;) Muista nauttia myös itse niistä ja antamisen lahjasta vaikka menisi ihan vain asiakkaillekin;)

      Poista
  12. Houkutteleva juttu, mukaan vaan. Harmauden vastapainoksi ilahdutan tänään iloisilla kimpuilla, kyllä se siitä lähtee=)
    -Tintti
    nirantali@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Fiilikset on erinomaiset: tänään verenluovutukseen (taas). On hienoa kun voi auttaa toisia. Samalla tätä lukiessa nousi vesikielelle, sillä kesäkuntoon pitäisi päästä ja olen onnistunut laihduttamaan kokonaiset 10kg! Eikös olekkin huikeaa :) Herkkuja tulee kuitenkin syötyä, mutta kohtuudella :)
    email: martsu123@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älyhyvä saavutus! Noin iso painonpudotus motivoi varmasti muutenkin elämään vähän terveellisemmin! Olen myös pohtinut tuota verenluovutusta aikaisemmin, mutta piikkikammoisena ehkä liian iso pala mulle silti. :/ Olen kyllä täyttänyt lompakkooni tuon elinluovutuskortin.:)
      Siitä puheenollen käykää kaikki muuten tutustumassa : http://www.lahjaelamalle.fi/

      Poista
  14. Just nyt on aivan mahtavat fiilikset, ulkona on aurinkoinen sää ja niin ihanan keväistä! :P Ihanaakin ihanampi ruoka on uunissa ja mies on kohta tulossa kotiin :) On sellainen fiilis, että hymy yltää korviin asti!

    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mahtavaa, taitaa jollain olla vähän kevättä rinnassa..! ;) Mullakin taitaa olla leuka vähän puutunut, ollut hymy korvissa kokoajan tässä kirjoitellessa!

      Poista
  15. Kyllähän se tosi hyvä päivä tänään on ollut. Sain lekotella sohvan pohjalla ja katsoa emmerdalea :) Huomenna sitten uudestaan.

    VastaaPoista
  16. ompas ihana arvonta! tässä viettelen hiihtolomaani töissä, mutta onneksi vain tämän päivän verran :) muuten aion rentoilla niin paljon kuin vain pystyn ja nauttia olostani!

    jenni.terhimaria@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se pitääkin! Mullakin on onneksi viikonloppu vapaa ja perjantaina aamuvuoro, niin pääsen ulos vielä valoisaan aikaan ja viikonlopun rientoon ;)

      Poista
  17. Fiilikset on ihan mukavat kun sain pikkuisen paketin tänään :) Kuulokkeet olivat supersöpöt, ja hajuvesinäyte mukavan kokoinen esim. matkalle mukaan otettavaksi (mulla on Sexy Graffitia jo iso pullo täällä kotona suihkuteltavaksi), eli kiitos paljon!

    Tämäkin palkinto on ihan superkivan kuuloinen, joten kokeillaan nyt onnea uudestaan, jos vaikka tärppäisi. Kiinni saa samasta vrillette(at)hotmail.com osoitteesta!

    VastaaPoista
  18. No nyt kun kerran kysyit, on varmaan avauduttava. :D Fiilis on uupunut ja turhautunut, meillä on ollut koulussa workshop-viikko ja olemme touhunneet parityötä, jonka tulokset olisi esiteltävä perjantaina. Pariani ei ole juuri näkynyt ja olen toistaiseksi saanut väsätä työtä ihan omin päin, mikä on ollut vähän stressaavaa. Lisäksi nukuin viime yönä tuskastuttavan huonosti ja tälle illalle olisi vielä siivottava, kun viikonlopuksi on tulossa vieraita. Huh. Ehkä keitän ensin kupin teetä ja lueskelen blogeja. Sitten toivottavasti jaksaa taas.

    Arvonta vaikuttaa tosi kivalta, jo noiden karkkien ja "karkkien" katselu piristi iltaani. :)

    lazy.dynamitee(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi shaisse, tietenkin tuo parinpuoliskosi ilmestyy paikalle sitten jakamaan kunnian tuosta työstä,perkule!
      Minäkään en saanut yhtään unta viimeyönä, koko kämppä oli pirun kylmä, sisko kun oli unohtanut parvekkeen oven auki. Toisella seinänaapurilla oli bileet ja toisen seinänaapurin koirat sekosi keskellä yötä -.-' Zzz..

      Poista
  19. Tosi pirteä ja iloinen fiilis, hommat on hoidossa ja aikaa vaan olla koneella :--) Ihanaa kun ehtii välillä kouluviikollakin rentoutumaan.

    essi.h@netti.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi oi :) Muista, ettet tuhlaa vapaa-aikaas vaan datailuun , vaan mee ulos kavereiden kanssa! Ihan selvinpäiteki ;)

      Poista
  20. Tänään on ollu hyvä fiilis! Sain vihdoin yhden tärkeän työhaastattelun postitettua ja sitten olin uimassa ja salilla. Nyt ilta telkkarin ja tietokoneen parissa rentoutuen :) Ihania karkkikoruja, kelpais kyllä!

    jenna_lehtinen@windowslive.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin tovi uiskentelemassa ystäväni kanssa, muutaman kierroksen jälkeen vallattiin liukumäki ja yritettiin laskea nopeusennätystä bikinit persvaossa ;)Hehe lapset on terveitä kun ne leikkii!

      Poista
  21. Ei pöllömpää tähän päivään, kovasti odotellaan viikonloppua ja mökkireissua. Toivottavasti kevät aurinkokin näyttäytyy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mökkeily on ollut aina verissä, vietin lapsuuteni Kemiössä, Taalintehtaalla entisellä mökillämme, mikään ei voita sitä kun heräät aamulla laineiden paukkeeseen ja auringonpaisteeseen.. :)

      Poista
  22. Aurinkoisia kelejä odottelen, mukavaa huomenna mökille :).

    VastaaPoista
  23. Vapaa viikonloppu! Olo on krapulainen, mutta iloinen! :)
    Nyt tekis miäl noita namuja!
    leilei_ho@suomi24.fi

    VastaaPoista
  24. Sinä "nälkäinen" kommentoija, poistin vahingossa kommenttisi enkä löydä sitä mistään! Olet nyt mukana nimellä "Nälkäinen". :)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥