tiistai 1. toukokuuta 2012

Love

Ah ihana päivä takana! Vappu meni iloisissa merkeissä pikkutunneille saakka, ehdin käydä monissa vappupirskeissä moikkaamassa kavereita. Oli ihana tavata vanhoja ystäviä ja tutustua uusiin, joka paikassa tunnelma oli ihan käsin kosketeltavissa. :) Meillä oli vaaleanpunaisia ufodrinkkejä, jotka maistui ihan niiltä pinkeiltä ufokarkeilta ja loput poppoostakin saivat vappuasusteet kun toin kasan kaikkia ihme asuja .. Elkku ja Antti saivat "veriset" kirurgipuvut, päättivät sitten olevan noita gynekologeja. -.-'
Arvatenkin Lady Gagan asustus ei sitten koskaan toteutunutkaan, mutta hätävarana toimi kleopatra asu ja musta peruukki kultasine laakerinlehtineen tekivät minusta jonkun kreikkalaisen jumalattaren :D Harmiksemme emme saaneet taltioitua yhtäkään kuvaa asustuksistamme. Lavastaisin mielelläni tilanteen uusiksi kuvia varten, mutta peruukki, panta ja vyökin katosi salaperäisesti yön aikana. Yön aikana myös jumalattaresta oli tullut jotain muuta, ryytynyt takkutukkainen noita-akka katsoi peilistä.. :D Yhteenvetona vappu meni siis mukavasti, mutta liian nopeasti! Aamulla tuntui, että koko vappuhuuma meni ihan sujauksessa :( Mutta superplussana ettei minulla ole ollut krapulaa koko päivänä ;) Ja vielä isompana plussana SÄÄ ON OLLUT MAHTAVA ja näyttää jatkuvan edelleen!


Anyway, tämä päivä onkin ollut ihana, käytiin kultsin kanssa syömässä ulkona, ajeltiin skootterilla yhdessä, etsittiin ja ihailtiin kaikkia "kesänmerkkejä", oli ihana painautua kultaan kiinni sillan kohdalla kun tuuli siinä kohtaa kovin, käytiin moikkaa kavereita<3 Elämä on taas niin ihanaa!  Annoin itselleni luvan herkutella tänään kuitenkaan vatsalihastreenistä tinkimättä. Olen ollut niin tiukka itselle noiden syömisien kanssa, ettei enää tee edes pahaa olla töissä uunituoreiden voisilmäpullien ja herkkujen keskellä. Työ on oikeasti tuonut tulosta, pitkästä aikaa on ollut ihan kiva katsoa itseään kauppakatujen näyteikkunoiden heijastamana ja motivoi yhä enemmän tähän terveempään elämään. Oikeastaan tajusin tuon h&m:ssä paitaa kokeillessa, peilistä näki itsensä takaa ja siinä hetken pällisteltyäni totesin että lempifarkkuni vähän roikkuvat takaa ja selkäkin näytti vähän kaventuneen.. Tuli hyvä fiilis, koska töitä on tehty! Ja töistä puheenollen töihin menen seuraavan kerran vasta 9. päivä, joten luvassa on kiva viikko, kun palkkakin tulee sopivasti perjantaina. Sitten tehdään jotain huisin kivaa!














Perään vielä päivänasua, olen aivan ihastunut tuohon kirpparilta löytämääni ruutupaitaan :)

Paita: Kirppari
Toppi: H&M
Housut: Ginatricot


Have been totally in love all day long tho <3


                                                       Rakkaudella teidän Alexandra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥