keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Parempi myöhässä...

Hyvin lähti päivä käyntiin pomo soitteli aamusta, että hei sun piti olla töissä tunti sitten..... "MITÄÄÄÄÄÄÄÄÄ???!!!! EIKÖ VASTA HUOMENNA???!!!" Autolla kaahaten, mummot ja tietyökyltit nurin pääsin sitten töihin. Pää on sen verran pehmeänä lomailusta, että koko iltapäivä meni haahuillessa ja sähläiltäessä. Luulin että huomenna on helatorstai ja että tulen vasta silloin iltavuoroon. Heh... Tai höh.
Ruikku (Ei enää Mr.R) tuli hakemaan mua skootterilla illalla ja haettiin jätskit. Popcornjätskiä ja se uusi magnum infinity. Magnum ei ollut ollenkaan niin hyvää kuin mainoksesta olisi voinut uskoa! Kokeilkaapa tätä valion popparitötteröä, se on nam :) Paljon namimpaa ku tyhmä infinity..


Ehdin hakea äitille myös äitienpäivälahjan. Mikäs sen parempi lahja kuin uudet iskarit ja puslat autoon. Vaikka summa verottikin lompakkoani rutkasti, lohdutukseksi kanta-asiakkaat saivat 1kg:n MONSTERMIX karkkisäkin kaupanpäälle ostoksilleen. Sekään ei voinut pahempaan aikaan tulla kuin tällä tiukkaakin tiukemmalla diettikaudellani. :D
Dieetti versus kilo karkkia, voitte uskoa millanen tahtojen taisto tänään käyty ..:)
 Mutta hei huomasitteko jo? Siellä alkaa olla jo kesä!! Kesä täynnä unelmia, reissuja, rakkautta...
  Ruutupaitaa.... TAAS. Jotenkin tykästyin tohon tosi paljon, vaikka tuossa näytän vähän korstolta ..;) Tollanen kännykkäpussukka on muuten älyhyvä kävellessä, jos tykkää kuunnella musaa puhelimella/soittimella, mutta johdot tuppaa menee aina solmuun ja kuulokkeet putoaa siten korvilta. Noita saa vaikka mistä johonkin 2-5euron hintaan monissa eri väreissä ja materiaaleissa :) Mutta se minusta, mitäs teille?? 
 

    P.S ÄLKÄÄ VAAN UNHOITTAKO SITÄ ÄITIENPÄIVÄÄ NYT SUNNUNTAINA! Kipinkapin kauppaan hakemaan äiteille herkkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥