tiistai 22. toukokuuta 2012

Kukkaseppele

"Perus"maanantai takana, ensimäistä kertaa tänä vuonna sai oikeasti laittaa kesävaatteet päälle ja kulkea shortseissa! Kierreltiin ystävättäreni kanssa kaupungilla, istuttiin puistossa herkkujen kanssa ja nautittiin aurinkoisesta vapaapäivästä .. :) Mentiin Hansun kämpille hengailemaan hetkeksi, sain siellä manikyyrinkin :D Laitoin taas kynnet loman kunniaksi... Ah kuinka naisellisen olon pelkästään kynnet jo saavat! Jotenkin niin tyttömäinen juttu tuo ja kerran kun saa laittaa, niin pitää kaikki ilo ottaa irti ;) 
Puhelin lauloi koko ajan, joten ei kauaa ehditty sisällä kykkiä kun piti lähteä ulos ja käytiin terassilla Sämpyn kanssa. Tosin emme kyllä ottaneet pahaksemme ;)
Lähdettiin sieltä rantaan paistattelemaan, missä nähtiinkin vanhoja kavereita.  Pelattiin jalkapalloa ja otettiin aurinkoa.
Nurmikko oli pehmeä ja ihanan tuntuinen paljaiden jalkojen alla ja innostuin tekemään kukkaseppeleenkin, kun ympärillä kasvoi tuhansittain leskenlehtiä! Parannettiin maailmaan kuohuviinin ja mansikoiden voimin ja kaikki tuntui taas vaan niin hyvältä. Kesä!! Kunpa jokaisen päivän voisi viettää yhtä leppoisesti, mun hiukset rastoittuisi varmaan jo parissa päivässä ja musta tulisi joku löysä rastafari pieruverkkareissa. Terapeuttisinta ikinä!



Sain tänään myös Buzzadorin lahjakortin Profeel-tuotteille, maistan noita myöhemmin kun jaksan tästä lähteä lenkille. Onko kellään kokemusta noista Valion uutuus tuotteista? Liittykää ihmeessä Buzzadoreiksi, tuotteiden ilmainen testaus on ihan mukavaa. :)

                Päivänasustusta perään.. Paitis ja valk.toppi H&M, farkkutakki Only,tregginsit Pieces
                                    Kivaa viikonalkua kaikille.. Nyt hölläillääääääään ...;)

                                                                            Alexa

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! :)
    ja itekki toissapäivänä liityin buzzadoriksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oot ihana! Muista tsekkailla aika-ajoin sähköpostisi kampanjakutkutsuista! :)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥