maanantai 28. toukokuuta 2012

Hasta la vista, baby!
Oltiin ystäväiseni kanssa niin sanotulla roadtripilla parisen päivää, minkä johdosta blogikin on saanut luvan väistyä hetkeksi pimentoon meidän bailatessa. Olen paahtunut oikein "tummapaahdoksi", aurinko on tarttunut hyvin naamaan ja jokapuolelle. Shortsit ovat päässeet jälleen tiuhaan käyttöön, mikä näkyykin mukavina rusketusraitoina reisissä! Ollaan vaan ajeltu ja ajeltu kattoluukku auki pitkin Etelä-Suomea Titaniumin ja The Veronicasten tahdittamana tukka sotkussa ja aurinkolasit päässä. Tai oikeastaan täysin tahdittomina. Eksyttiin jonnekin Masalaan, mutta paniikin sijaan naurettiin ja bailattiin autossa niin kovin, että vastaantulevat autoilijat ja tienlaidoilla työskentelevät raksamiehet saattoivat tehä töitään hymy korvissa! ( Niin ja senkin sijaan, että oltaisiin pysähdytty ja kysytty apua joltakin) Mutta silti, Oi tätä vapautta!! Tosin Hansun vapaus päättyi tänään kello kolmeen töihin, minä saatan kerätä voimia vielä pari päivää ennen töihinmenoa, vaikka nyt tuntuu siltä ettei töihin haluaisi edes palata enää. Kokoajan tulee vaan uusia ideoita mitä pitäisi toteuttaa kerta toisensa perään! Tänään saatiin ajatus, että mennään ratsastamaan tuohon lähitallille. Ihanaa!!
Käytiin eilen syömässä kiinalaisessa ravintolassa joku monen ruokalajin menu ja se oli älyhyvää. Päädyttiin myös rannalle paistattelemaan aurinkoa paljain jaloin ja nähtiin vanhoja kavereita. Vesi kimmelsi ja oli lämmintä. Harmikseni kameran akku oli loppunut jo alkumetreillä, joten en saanut taltioitua näitä pelleilyjä ja fiilistelyjä sen koommin. Jonkun vanhan kuvan löysin kätköistä.Olen lenkkeillyt viikon verran jokapäivä ja olen jotenkin koukuttunut tuohon kävelyyn tai sitten siihen reittiin mitä kävelen. Jospa sitä alkaisi oikeasti saamaan sitä haluttua "liikunnaniloa".. Kuuntelen musaa ja ajatukset tuntuvat nollaantuvan täysin, koska lenkin jälkeen olo on aina vain niin ZEN. Tota tietä on jotenkin ihana kävellä, piti ihan kuva ottaa..<3 Aina kun musa loppuu ja biisi vaihtuu, siinä tauon aikana kuulee lintujen viserrystä ja luontoääniä, eikä merkkiäkään ympäröivästä kaupungista ja sen meluista...Ihme kesänlapsi mustakin tullu. Äsken tuli tuo gladiaattorin tunnarimusa ja mua alko itkettää :D PMS? Tekstistäkin voisi päätellä että joku ihmehempeily on päällä. Johtuu varmaan Hansusta, koska se on niin kultanen ja ihana ystävä, että mua ihan ahdisti tänään kun tiet erkani ja jouduin yksin kotiin.

No, menipäs taas hössötykseksi vähin kuvin! Arvoin voittajan juuri Glamshopin arvontaan, missä kävi aika jännä käänne. Löpisin ja kirosin herra Ärrälle, kun ei jaksaisi tehdä niitä lappuja arvonnan voittajan löytämiseksi ja hän heitti herjaa "että joo onpas vaikeeta miks sä et vaan valitse sieltä jotain, vaikka numero 13 tai jotain, et onks sillä nyt niin väliä" Äkkäsin tuolta netistä tuon random.orgin genegaattorin, mikä heittää numeron randomisti ja sitten sieltä tulikin se luku 13. aikas Spooky... "Epäonnen" numero 13 eli kolmastoista osallistuja on..                                                                        Erika
Onnea! Haluaisin palkita kaikki ihanaiset osallistujat, mutta minkäs teet.  Pienenä vinkkinä kumminkin että tänään tai huomenna alkaa jo toinen arvonta, mikä saattaa kiinnostaa korujenhaalijoita ;) Kyllä, kyllä eikös me kaikki tykätä arvonnoista?;) Ja hei, nauttikaa tästä kesästä, pysähtykää haistelemaan sateen jälkeistä tuoksua tai antakaa auringon paahtaa kasvoja silmät kiinni..hymyillen.


4 kommenttia:

 1. miten voit aina pitää näin paljo näitä arvontoja:o joudukko itte maksamaan ne palkinnot

  VastaaPoista
 2. Moi ano! En suinkaan, tiedustelen yrityksiltä haluaisivato he tarjota arvontamateriaalia ilmaista mainostusta vastaan, ei muuta :) Musta näitä arvontoja on ollut mahtava pitää, eikä vaadi paljoa työtä mutta palkitsee silti joka kerta jonkun onnekkaan. En vielä ole itse saanut mitään proviikkaa näistä, paitsi Footwaylta yhden parin kenkiä siskolle. :) Jos sulla on blogi, niin ihan rohkeasti kyselemään vaan eri yrityksiltä josko haluisivat tehdä yhteistyötä! :)

  VastaaPoista
 3. Voiii, ootpa nättinä tossa kuvassa :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Miranta, sä olet kyllä yks auringonsäde tässä maailmassa:)<3

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥