keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Hiusdonitsi

Moikka! Puhutaampas vähän hiustenlaitosta.
Olen itse niitä ihmisiä jotka pitävät hiukset mielellään auki lähes poikkeuksetta tilanteessa kuin tilanteessa. Olen yrittänyt tässä tovin kokeilla erilaisia hiusjuttuja millä saisin vähän vaihtelua tähän tukkaan, mutta aina kun tukan laittaa kiinni olo ei tunnu niin "omalta" ja varmalta. Kaupungilla näkyy nyt paljon huolettomia ja huoliteltuja nutturoita, jotka ovat niin kauniita ja saavat pään näyttämään jotenkin sirolta, että halusin kokeilla. Tosin minun yrittäessäni perinteisin menetelmin tätä nutturasta tulee pieni pallura, josta ei tuuheaa ja huoliteltua saa tekemälläkään. Pohdin miten ihmeessä nuo tytöt ohuine kutreineen saavat tehtyä nuo mega isot töyhtöt päähänsä, vaikka osan kohdalla voisin taata että minulla on paksumpi tukka luonnonkiharoineni.
No, vastaus löytyi sitten H&M:ssä toissapäivänä kierreltyäni, nimittäin kassan viereen oli ilmaantunut kasa erilaisia hiusdonitseja. En ole koskaan tajunnut mihin tarkoitukseen noita käytettiin, mutta pieni kuva hintalapun kohdalla antoi osviittaa siitä että näillä saa aikaiseksi sen megamuhkuran päähänsä. Hetken mielijohteesta nappasin siitä yhden tummasävyisen ja olen kotona nyt kikkaillut sillä kivaa nutturaa niin päälaelle, vähän alemmas ja jopa sivulle. Hiusdonitsi maksoi 2,95, joten oli ihan kiva sijoitus jos kaipaa vaihtelua hiustenlaittoonsa.

Käyttöhän on sen verran simppeliä, että minäkin hoksasin sen heti. Elikkä tukka harjauksen jälkeen donitsin läpi, jonka jälkeen hiukset painellaan tasaisesti donitsin ympärille pinnejä tai ponnaria apuna käyttäen. Näissä kuvissa käytän pelkästään donitsia, tukka tuntuu pysyvän hyvin jo pelkästään donitsin ympärille kieritettynä, tosin taitaa riippua paljolti siitä tukanlaadusta, minun karhea luonnonkihara pysyy koko päivän letissäkin ilman ponnaria..
Tätä pientä neljän kuvan kuvasarjaa tehdessäni hutikuvia kertyi ainakin tuhat sata ja aloin kerta kaikkiaan jo hermostua, kun en saanut iphonea nappaamaan kuvaa siten että nuttura näkyisi kokonaan. Aina näkyi koiran kuonoa tai kissan tassua, näyttöä ja pöytää, muttei sitä itse nutturaa. :D

Mitäs tuumitte onko tuo hiusdonitsi mistään kotoisin? Käytättekö itse?

6 kommenttia:

 1. Tulipas tosta kivan näköinen! Pitäisi varmaan itsellenikin hankkia tuollainen :-)

  http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tuuhean nutturan mysteeri on nyt selvitetty! :)

   Poista
 2. Mulla on myös tuo donitsi, tosin Glitteristä mutta ihan sama tuote :D Kokeilin sitä ekaa kertaa sellaisella tekniikalla, että donitsi laitetaan hiusten latvoihin, ja kieritellään sitä kohti päätä. Oli vähän hankalaa kun tukka ei ole tasapaksu/pitkä, mutta tuli tosi nätti lopputulos parin ärräpään jälkeen :D Ja ei tarvitse pinnejä.

  Kiitos kommentista & blogini lukijaksi liittymisestä! ^^

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! En tiedä miten se tukka tulisi laittaa tuonne, uskon että se on ihan omakohtanen juttu ;) Mun tukka ei ole tasapaksu, mikä varmasti vaikeuttaa tuossa kikassa, lyhyempi tukka meinaa karata kun vasta alottelet pyörittelyä! :D

   Poista
 3. Voi nyt sait minut haikailemaan pitkien hiusten perään! Pitkin vetäistä siiliksi, meuh.. :D

  Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älähän nyt! Vetihän Gaga, Avril ja Britneykin ;) Ja hyvin kulkee! :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥