tiistai 22. toukokuuta 2012

Buzzadoriksi?


Moi kaikki!
Olette ehkä kuulleet näistä erilaisista ilmaisista tuotetestauksista, joka edellyttää tuotteiden kokeilua, raportointia ja arvostelua, joka etenee aina näille tuotteiden kehittelijöille asti. Näillä tiedoilla tuotteista voidaan kehittää entistä parempia testaajien havaintoja hyödyntäen. Meille ihan tavallisille ihmille ilmaiseksi toimiva Buzzador on eräs verkossa toimiva markkinoinnin yritys joka tarjoaa mahdollisuutta testailla uusia tuotteita eri valmistajilta. Tuotteita löytyy joka lähtöön kauneudenhoidon, ruoan, palveluiden ja kestotavaroiden muodossa, voitte tsekkailla käynnissä olevia kampanjoita täältä.
 Buzzador toimii tällä hetkellä Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Tanskassa. Kampanjat vaihtuvat säännöllisesti ja buzzadoriksi liityttyäsi niistä ilmoitetaan sähköpostiisi linkillä, minkä kautta voit ilmoittautua kampanjaan mukaan. 
 Tämä on hauskaa ja mielenkiintoista, tällä hetkellä kokeilen Valio Profeel- proteenituotteita ja buzzaan (=raportoin) siitä julkisesti blogissa ja omalla buzzadorin kampanjasivullani.
Liittyminen on helppoa ja ilmaista, Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja ja jakaa kokemuksiasi näistä ystäviesi kanssa :)
Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.

Jos kiinnostuitte liittykää täältä!!    
 
Kuvien lähde:google2 kommenttia:

 1. luin noita ehtoja tosta:

  12. Buzzador itse on vastuussa mahdollisista veroseurauksista joita saattaa seurata
  tuotteista, palkinnoista tms. joita he saavat Buzzador AB:lta.

  kiinnostais kyllä toi mutta aika pelottavan kuulosta.
  t.Ami

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, et veroseurauksilla tarkotetaan sitä että jos buzzador esimerkiksi myisi näitä kokeilutuotteita eteenpäin, milloinka kyseessä olis jonkunnäköinen veropetos :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥