tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kesäjalat (testissä St. Moriz-vaahto)

Heipparallaa!

Toivottavasti juhannuksena on oikeasti hellettä, koska perjantaina on lähtö Yyterin hiekkasärkille! Ollaan siellä ison poppoon kanssa, enkä malta odottaa valoisia valvottuja öitä, lämmintä hiekkaa paljaiden jalkojen alla ja aurinkoa.. Olen ollut useana vuonna juhannuksen kiinni töissä, joten tästä kerrasta tulee ikimuistoinen, kun kerrankin olen vapaalla, ai ai ai.
Vedettiin eilen Nean kanssa kivi-paperi-sakset kolmesta voitosta, jotta selvisi kumpi joutuu ajamaan pois sunnuntaina. ;) Luojan kiitos, voitin!!!

Hipsuteltuani kotona shortseissa tänä aamulla innostuin laittamaan sääriä ja jalkoja kesäkuntoon!
Eilen ostamani St. Morizin rusketusvaahto pääsi tänään testaukseen ja innostuin ottamaan teille ihan kunnon ennen ja jälkeen kuvat, joista näette mien tuote toimii. ;)

Aloitin pikasheivauksella ja kosteutin jalat Evianin kosteuttavalla lähdevesi suihkeella. Se on aika näppärä ja helppo suihkuttaa sheivauksen jälkeen hieman ärtyneelle iholle rauhoittamaan ja kosteuttamaan, koska spray- muotonsa ansiosta se levittyy nopsaan ja joka paikkaan. (Laiskan nainen rasva )  Eikä se ei kirvele yhtään :)

Lähtötilanne ( näyttää kyllä ruskeammilta kuin todellisuudessa oli) 




Paljon kehuja saanut St. Moriz- rusketusvaahto. Omani on Seppälästä hintaan 6,95€, pähkäilin kauan suihkeversion ja tämän vaahdon välillä, mutta vaahto tuntui olevan parempi vaihtoehto, sillä mahdolliset rajat saisi helpommin ehkä häivytettyä sillä. :)



Vaahto on jo entuudestaan hyvin tummaa ja värjäävää, joten suosittelen ehdottomasti käyttämään kumihanskoja ja kinnasta tämän levittämiseen. Aine ei tuoksunut lainkaan perinteiseltä rusketusaineelta kädessä kuin ihollakaan. Se on todella helposti levittyvää ja kuivui todella nopeasti jättäen ihon pehmoiseks ja samettiseksi. Uskalsin pukea vaaleat vaatteet jo melko pian tämän jälkeen, enkä ole huomannut missään tahrajälkiä tästä. :) Plussaa!

Alla olevissa kuvissa olen levittänyt vaahtoa vain vasempaan jalkaan. Luonnossa ero oli huomattavasti suurempi ja nätimpi, mitä olen saanut kuviin taltioitua! Oikeassa jalassa ei siis ole ruskettavaa ollenkaan.





Ja the Lopputulos! :) Pari varvaskorua ja jotain kynsilakkaa ja Avot! Laitoin väriä vaihtavaa kynsilakkaa, joka oli alkujaan pinkkiä... Se muuttui oranssiksi ulkona :D

 










Suosittelen lämpimästi tätä tuotetta varsinkin vaahtoversiona!! 

Mahtavaa ja aurinkoista viikonkulkua teille!! Eikö ollutkin upea sää tänään!?

7 kommenttia:

  1. Itelläni toi kyseinen itseruskettava muuttuu aika oranssihtavaksi, ihmettelen suuresti sillä oon kuullu tästä niin paljon hyvää ja että antaa luonnollisen rusketuksen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mistäköhän tuo johtuu.. Voisikohan se purkki olla viallinen (hapettunut) jonka takia käy noin? Mulla itelläni on vähän kellertävään taittava iho ihan luonnostaan ja tällä sai kyllä korjattua asian.. Pitäisköhän sun ostaa se spray-versio ja kokeilla sitä? Voisit kokeilla myös eri levitystekniikoita tälle vaahtoversiolle, jos sekottaisit sitä vaikka rasvaan/kosteuttaisit ihon huolella ennen levitystä tai laittaisit vaan monta kerrosta? Onko kellertävyys tullut esiin jossain tietyssä ruumiinosassa, jos kaikkialla, epäilen suuresti että itse purkissa on jotain vikaa :/ Kerro, jos löysit jonkun ratkaisun tälle!

      Poista
  2. What? Väriä vaihtavaa kynsilakkaa? Missäkähän saavissa mie oon eläny, kun en tuollaisesta taas ole kuullutkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Juu Wet n wild- tuotemerkki tekee tämmöisiä, sävyjä on useita erilaisia ja omani ostin muistaakseni Kodin tavaratalosta alle kahden euron! :) Säästärissä ja Tarjoustalossa saattaa olla samoja? Hehe, kipinkapin kokeilemaan!

      Poista
  3. Ihana blogi! Sait ainakin musta uuden lukijan (:

    Oon ajatellut kokeilla itseruskettavaa, mutta en ole oikein tiennyt mitä kokeilisin, kun en ole aiemmin käyttänyt. Tätä vois kyllä kokeilla!

    http://labelsandlove-resa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana ;') Kokeile ihmeessä tätä!! Ei ole hinnallakaan pilattu, sitä löytyy ihan Seppälästä :) Käyn kurkkimassa blogiasi! <3

      Poista
  4. Moi! Mäki oon useesti halunnu koittaa itseruskettavia vaahtoja ja semmosta. Mulla on luonnostaa vaalee iho joka ei rusketu jaloista sitte millää! Ainaku sheivaanki nii jalkoihi jaa punasia "pilkkuja" ja se on tosi ärsyttävää ku ne näkyy nii helposti vaaleesta ihosta, että ajattelin et jos käyttää itseruskettavii nii sit ne pilkut häviäis tai sillai et niitä ei huomais enää nii paljo. Mut osaako kukaa sanoa et auttaakse niihi pilkkuihi? En kestä ku kesällä mulla on iha pilkulliset jalat ja vaaleet semmoset ni se näyttää iha kauheelta.. Haluaisin niin ruskeet jalat!! Kiitos kun vastaatte! :)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥