perjantai 14. kesäkuuta 2013

Verkkokauppavinkki

Pitäisi varmaan tehdä uusi banneri piakkoin, koska tuohan alkaa näyttää jo aika vanhalta ja talviselta.. Minkäslainen banneri on mukavimman näköinen? Semmoinen isohko yhdellä vai usealla kuvalla?
Jos haluatte vaikuttaa, pistäkää kommenttia! Ajattelin huomenna ehkä vääntää uuden semmoisen. :)

Tukan värjäys operaatio on sujunut melko kivuttomasti, paitsi että oma tukka lyheni aika paljon.. Niin paljon  että turvauduin Luxstylen klipsipidennyksiin! Mutta mitä laadusta voi sanoa, en suosittele. :( Klipsit menivät aika nopeasti karhean näköiseksi latvoista ja lyhenivät, vaikka en suoristanut tai edes föönännyt niitä kuiviksi. Onneksi omaa tummaa tukkaa on kasvanut jo sentti tai pari, mikä vähän helpottaa, nimittäin säikähdin tätä aikalailla. Tumma tyvikasvu todistaa, että mun tukka oikeasti kasvaa vaikka viimeiset vuodet on tuntunut siltä että sama reuhka sen kuin pysyy.. Vaurioita osattiin kyllä odottaa, koska minulla on kuiva ja karhea luonnonkihara, joka ottaa varmasti eniten damagea hiuslaaduista varsinkin tämmöisessä hiusoperaatiossa. :(


Huikean ihana paita Veromodasta ja Piecesin tuubitoppi :) Mee laik alot!


Tämän postauksen idea oli siis muuten jakaa piskuinen verkkokauppainfo kaikille jotka ovat kiinnostuneita hiustenpidennyksistä ym. muusta kauneustilpehööristä. Käykäähän kurkkaamassa semmoinen paikka, kuin

 

Sieltä löytyy hiustenpidennyksiä ja kaikkea todella huokeaan hintaan!! Tilasin sieltä juuri itselleni kiharat sinettipidennykset. En ole ennen kuullut tästä paikasta, mutta kokeillaan :) Sivulta löytyy vaikka mitä! Haluan ehdottomasti ostaa myös ripsipidennysten aloituspakkauksen ja geelikynsistudion. Minulla ei ole mitään yhteistyöjutskaa tämän yrityksen kanssa, halusin vain jakaa tämän, kun paikka vaikutti niin mielenkiintoiselta.
Mitäs tuumitte? Onko jollain peräti jo aiempaa kokemusta tästä verkkokaupasta ja sen tuotteista? Minua kiinnostaa kaikki kommentit tästä paikasta!


1 kommentti:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥