torstai 13. kesäkuuta 2013

Minttua ja valkoista

Heippa puput

Heräsin juuri päikkäreiltä ja oon ihan ihmeissäni, nimittäin tulin töistä ja viimeinen muistikuva on se, että istahdin sohvalle ja kops, heräsin siitä 2,5 tuntia myöhemmin ... Hehe, tämmönen joka ei koskaan nuku päikkäreitä ihmettelee tosiaan!

Ollaan tehty vaikka mitä kaupunkireissuja ja kiertelyitä, käyty syömässä ravintoloissa, otettu aurinkoa ulkona, nautittu kuoharia ja mansikoita.. Tehty juhlaa pienistäkin asioista ja arjesta. Kaikesta saa niin paljon hienompaa, kun mukaan laittaa vähän fiilistä, aurinkoa ja hyvän seuran! Ollaan lähdössä ensiviikolla Yyterin hiekkasärkille juhlimaan juhannusta ja sitä että Samuli pääsee lopullisesti pois intistä ensiviikon torstaina.
TJ 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sitten se ukko on minun kokonaan, enkä päästä sitä kainalostani mihinkään <3 Tuntuu aivan uskomattomalta, että selvittiin tästä puolesta vuodesta ;') Olen niin hiton onnellinen, että kohta se on ohi. Ainut mikä vähän jänskättää, on yhteinen arki nimittäin kukaan ei ole ollut pyörimässä nyt jaloissa puoleen vuoteen, mihinkä olen jo tottunut! Olen saanut puuhailla kaikkea omissa oloissani, mutta nyt hierarkia tulee muuttumaan radikaalisti. En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan meille kahdelle!

Samuli sai eilen päiväksi vapautuksen armeijasta, kun hän meni bestmaniksi ystävänsä häihin.  Sain valita hänelle uuden kauluspaidan ja kravatin ;)

// Paita VeroModa shortsit H&M koru Seppälä// Mun levikset repes.

3 kommenttia:

 1. Hitto, nyt voi sanoa et me selvittiin tästä!!! :D just muistan ku molemmat oli ihan allapäin että miten tää aika muka kuluu, mut onhan se kulunut nopeammin kuin uskoinkaan! :D

  Jos asuttais lähempänä, niin haluaisin kyllä nähdä sut, kun sun blogistas ja niistä sähköposteista joita läheteltiin, saa susta ihan mahtavan kuvan! Oot ihana, mun lempi bloggari! :))

  Ihanaa et oot taas päässy kunnolla bloggailemaan, oli ikävä sun postauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä!!!! Molemmat itkeä parkus vaan ja päivitteli kuinka kamalaa se odottaminen on. Sun blogissa se "aamu" kuva oli aika karua katseltavaa alkuaikoina!! :D
   Kiitos ihan älyttömän ihanasta kommentista, arvostan sitä kovasti ja mietin sitä varmaan nyt ensyön!! :) Olis mahtava tavata joskus sielunsisareni :) <3 ihan järjettömän lämmin ja koskettava kommentti, jota en kyllä unhoita ;') kiitos, pusuja ja haleja ja TJ0 päivänä molemmat vetää sitten sellasen tuuletuspostauksen et huhheijaa!!

   Poista
  2. :))) ehkä me vielä joskus nähdään, itse en kauheasti lohjalla päin enään pyöri, niinkuin ennen kuin asuin karjaalla, mutta nykyään asun Salosta joku 30km loimaalle päin varmaan suunnilleen ? :)

   Mähän kävin lohjalla hetken aikaa ammattikouluakin :)

   Kyllä, sit vedetään oikein kunnon tuuletuspostaukset! :DD en jaksa odottaa..... :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥