sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Reivii

Aloha!

Aamulla fiilis ei ollut mikään sen ihmeellisempi, mutta mitä pidemmäs päivä etenee, alkaa oikeasti valjeta se reality että huomisesta lähtien olen vapaa tekemään mitä vaan! GAAH! Jännitystä riittää illaksi, nimittäin tapaan pomoni tämän koulutukseni vuoksi ja sovimme, miten työt etenevät.  Uskon, että kaikki saadaan sovittua, mutta aina on pieni pelko *:n alla!

Tässä mun reivipaitani, joka on Veromodasta ;) Tommonen väripläjäys ei kuulu ihan päivittäiseen pukeutumiseen, mutta piristää kummasti silloin tällöin! Ja mikäs sen kanssa sopisi paremmpin kuin reivikynnet! Ja noilla glitterikynsitarroilla se varmasti onnistuu. :)

Olen saanut tukkaa jo aika paljon vaaleammaksi hopeasävytteiden ja shampoon ansiosta. En enää raaski käyttää yhtäkään värinpoistoa, koska osa tukasta on katkeillut aika pahasti :/ Latvoista on vaikea saada keltaisuus pois, nimittäin hopeasävytteisillä tuotteilla se tuntuu muuttuvan tumman beigehtäväksi, mikä ei myöskään ole hyvä juttu. Hmph.
Nips naps poikki vaan?  Onko enää muuta keinoa? :(

6 kommenttia:

 1. Mun mielestä sun hiukset on tosi ihanat!! :) ja upeita nuo kynsitarrat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt oon kyllä tosi otettu ;') Kiitos <3 <3

   Poista
 2. Pakostakin hiukset kärsii aina blondatessa, varsinkin kun muutos on näinkin raju niiku mulla oli myös mustasta blondiksi :D Tosin uhrasin siihen vuoden että sain ne täysin vaaleaksi eikä vielä silloinkaan latvat olleet täysin vaaleat vaan oranssit. Siinähän se juju onkin että sanotaan aina että blondaus vie aikaa että kannattaa tehdä raidoittamalla koska 'tukka ei kärsi niin paljon' :D Kyllä se kärsii. Ihan yhtälailla se kärsii pidätkö välejä blondauksessa vai et koska joka kerta vaalentaessa hiukseen tulee ikäänkuin rakoja ja lopulta se on niin heikko että se katkeaa.. Hoitoaineilla ja silkkitipoilla pystyy vaikuttaa hiukseen ainoastaan kosmeettisesti jolla saa sen näyttämään hyväkuntoiselta vaikka todellisuudessa se on edelleen huonossa kunnossa. Niin siis tosiaan se on sama tekeekö sen kerralla vai hivutellen, useimmilla vaan on se että ne haluaa pitää sen tukkansa suht pitkänä et siinä vuodessa se ehtii kuitenkin kasvaa koko ajan uutta tervettä hiusta tilalle.

  Ennenku tästä tulee iha mahottoman pitkä niin ( :D ) ei niihin oransseihin auta oikein mikään. Liian monta tummaa kerrostumaa latvoissa useilta värjäyskerroilta. Hopeashampoo ei pure kun hius on liian tumma ja lisää vaalennusta niin se katkeaa. Sanoisin että tee kun mä et kärsit sen latvan kanssa ja uskottelet kaikille et sä just halusitki siihe keltasenoranssin liukuvärin tai sit napsaset sen poikki kylmästi. Toivottavasti oli edes jotenkin apua mutta toistamiseen jo; todella kaunis olet vaaleilla!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Pirita! <3 Totta, tukka tuntuu yhä lyhenevän joistakin kohdista kuin itsestään, vaikka viime värjäyskerrasta on mennyt jo tovi! Oikealta mun etutukka on lyhentynt melkein puoleen väliin otsaan, vaikka toinen puoli on pysynyt pitkänä. Aika mysteeritapaus! Kyllä se niin vaan on, että pitää odotella tuota tukan kasvua, koska tämä edellinenkään värinpoisto+tuhkaväri ei juuri auttanut tähän keltaisuuteen, turhaan tuhoaa tukkaa entistä enemmän ilman tulosta..
   Mukava kuulla, että vaalea sopii! Pelkäsin alkuun, että alan vierastamaan tätä väriä, mutta se tuntuu jotenkin vaan omalta tämmönen vaalea kiharapehko! ;)

   Poista
  2. Joo toi hiusten katkeaminen toispuoleisesti on liiankin tuttua :( Mulla toinen puoli n. 5 cm lyhyempi ja viimeisen blondaus latvoihin on tehty joulukuussa eli 7 kk sitten. Hiukset silti lyhentyneet siitä varmaan 10cm että kai se peseminen ja muotoilu suoristusraudalla on liikaa jo tarpeeksi rasittuneelle latvalle ja se vaan varisee pois.. Tosin tiesin kyllä jo ennenkun tähän rupesin et se tukkahan tosiaan tulee tippumaan mutta kyllä se vaan on kamalaa kattoa vanhoja kuvia vuoden takaa puoleen selkään pitusesta tukasta ja nykyään juuri ja nyt olkapäille ylettyvään varsinkin kun sitä ei kertaakaan ole leikattu. :s

   Poista
  3. Sama homma!! Ei viitti kauheasti kattoa vanhoja kuvia, kun niissä tukka näyttää niin paljon terveemmältä muutenkin, et voisi melkeen ihan jo alkaa harmittamanaan tää tukan värin vaihto.... Mutta jos jotain hyvää tässä on, niin se et tämän blondauksen myötä on vaan alkanut pitämään paljon parempaa huolta tukastaan mm. syömällä vitamiineja, satsaamalla hyviin hiustenhoitotuotteisiin, käyttämällä lämpösuojaa, käyttämällä usein tehohoitoja ja seerumeita.. Siitä puheenollen, aika hassua että en käyttänyt aikaisemmin minkäännäköistä lämpösuojaa vaikka parhaimmillani saatoin suoristaa tukan parikin kertaa päivässä! mutta ei se tukka mun mielestä ollut sen kärsineempi.. tiedä sitten onko se lämpösuoja joku myyntikikka vaan.. :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥