torstai 27. kesäkuuta 2013

Yyteriin mä kaipaan niin taas uudelleen

Heips!
Huhheijaa, meidän yyterireissu meni ihan nappiin, sää oli upea ja aurinkoinen ja meitä lähti loppujen lopuksi viisi autollista letkajenkkaa Poriin. Yyterin hiekkarannat ovat yksi suosikkipaikoistani koko Suomessa, rantaviivaa riittää ja hiekka vasten sinistä merta ja taivasta on aivan upea. Tuntuu, siltä kuin olisi ulkomailla! Siellä oli niin lämmin, että mehujää suli ennen kuin sen ehti edes syödä! Ihanaa, että meiltä Suomestakin löytyy noin upeita rantoja, suosittelen ehdottomasti käymään :)
Oltiin kolme päivää auringon alla ja juhlittiin juhannusta hyvässä hengessä. Hiekka oli todella kuumaa ja lähti meressä nyt vihdoin se talviturkkikin :) Aika meni hirmuisen nopeasti ja meillä oli sen verran hauskaa, että valvottiin 7 asti aamulla molempina öinä.. Meidän päämajana toimi vuokrattu mökki aivan rannan tuntumasta. Näen vieläkin unia tosta reissusta, se oli mahtava!
Tässä vielä pari lähes julkaisukelpoista kuvaa ;) Toivottavasti kaikilla on mukava Juhannus!Ööö. Joo. Mainittakoon vielä, että MINUA luultiin ainakin kymmenen kertaa Sini Sabotageksi ja yksi pyysi päästä vielä yhteiskuvaan... Mun mielestä en näytä kyllä yhtään siltä :D Poppoo taisi olla hieman juovuksissa!
( Eikä maltettu olla huijaamatta, kun osa porukasta oli niin tohkeissaan :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥