lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kuulumisia

CARAMBAAA!!

Yksi iltavuoro vielä huomenna ja sitten mulla alkaa viikon lomalomaloma! Ensiviikonlopulla ollaan lähdössä Summer up-festareille ja torstaina Rantajameihin. Alkuviikosta Tuju laittaa mulle mun ihkaensimäiset akryylikynnet ja tukkakin saa uutta lookkia. Pitäisi ehtiä jonakin päivänä käymään hesassa shoppailemassa ja viedä meijän pikkumuru Sofia lintsille. Kiire viikko siis tiedossa!
 Himoitsen niin niitä Ginatricotin läpikuultavia hihattomia löysiä paituleita niinkin kovin, että on pakko päästä hamstraamaan itselleni niitä kaikissa mahdollisissa väreissä. Lisäksi pitäisi löytää hyvä suoristusrauta, nimittäin vanhan keraamisuojajuttu alkaa murustua pois.. Ja myönnettäköön, että kokeiltuani Sanamin ammattilaissuoristusrautaa, mun 20 euron vehje tuntuu vaan niin surkeelta ja rähjältä. Se repii tukkaa ja saman kohdan saa suoristaa monta kertaa, että se suoristuu.. Ei siis takuulla tee hyvää omalle tukalle! Ajattelin, että kun kummiskin ne omat hiukset ovat kyseessä, niin meinaan kyllä satsata parempaan suoristusrautaan. Uskon, että paremmalla suoristusraudalla tukka paranee blondauksesta edes hitusen paremmin rautaa vaihtamalla, koska en voi elää ilman sitä saamarin vehjettä.

 Ja tiedättekö mitä... Pääsin vihdoin ja viimein opiskelemaan kosmetologiksi. :') Jestas, kyllä siinä itku tuli kun kolmen vuoden jälkeen se kirje vihdoin tipahti postilaatikkoon.. "Onneksi olkoon, sinut on valittu!".
Mä olen niin onnellinen, että se on ihan hämmentävää, koska multa löytyy aina jotain murhenaiheita. Mä tunnen syvällä mun sisuksissa, että mun koko elämä tulee muuttumaan piakkoin..
Be happy, don't worry... old good phrase

7 kommenttia:

 1. oi onnea paljon opiskelu paikasta!! :)<3

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ihanaa, että pitkä odotuksesi palkitaan ja onnellisuus oikein huokuu tekstistäsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Mulla lyö vieläkin sydän tyhjää kun jään miettimäään tätä opiskelupaikkaa ja sitä, että oikeasti pääsee tekemään sellaista mitä haluaa eikä vain olosuhteiden pakosta niinkuin usein käy ja jämähtää! :)

   Poista
 3. Onnittelut opiskelupaikasta!! :) Minne kaupunkiin päin oikein lähdet opiskelemaan, vai onko lohjalla siis kosmentologiksi opiskelu nykyään mahdollista? :)

  Itsekkin haluaisin kosmentologiksi, katsellaan sitä sitten joskus kun pääsen täältä pikku kylän pahasesta pois kaupunkiin jossa se on mahdollista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi misuseni!
   Pääsin Espoon omniaan opiskelemaan ja opinnot alkavat elokuun alusta :> Lohjalla ei vielä valittevasti ole niitä tutkintoja missään :( Koitat rohkeasti vaan päästä opiskelemaan, kyllä niitä busseja ym. millä pääsee kätevästi kulkemaan ;)

   Poista
  2. Tää pikkupaikka on niin pikkupaikka että täältä ei lähde bussejakaan monia, ja täältä ei pääse sinne kaupunkiin bussilla jossa kosmentologiksi olisi mahdollista opiskella :D noh, toivotaan et vuoden päästä asiat on toisin ja pääsen :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥