perjantai 30. elokuuta 2013

Pro-legenda-barber-Alehandro in your face

No huomenta!! Taas on vapaat vietetty ja kolmen viikon rankka työputki alkaa, onhan niitä vapaapäiviä, mutta paljon pitkiä päiviä on tiedossa eikä yhtään viikonloppuvapaata. Mutta sehän tietää vain rahaa! Ja lämpöiset ilmat alkavatkin vissiin jo loppuakin, joten mikäs siinä. ( No, kyllä se harmittaa...)
Laiskoteltiin eilen ja pyörittiin kaupungilla ystäväni kanssa. Löysin tuon ihanan viininpunaisen pipon Seppälästä (5,95€) ja pakkohan se oli napata mukaan, kun samantapaista etsinyt jo tovin. :) Käytiin myös St. Laurencen golf ravintolassa taas syömässä ja voi jeesus.. Olin niin onneissani niistä ruoista, että hyvä että niin kauniiseen annokseen viitsi upottaa edes haarukan.. ( Okei huijasin, se oli äärimmäisen helppoa) 

Saatiin äidin kanssa myös joku ihme ahaa-juttu ja ostettiin uusi hiusväri, jonka iskin hänelle päähän meillä illalla. Laitettiin joukkoon muutama blondi sinetti ja voilâ! Vaikka en todellakaan ole minkään sortin kampaaja, kummankin mielestä tukasta tuli tosi kiva! Vaihtelu virkistää.:)  Omalla tukalla pitäisi pärjätä vielä ensiviikkoon, jolloin saan laitettua senkin kuntoon. Siitä puheenollen joku oli haukkunut tätä blogia vauva.fi foorumissa mm. että mun tukka on kuin 80-luvulta, enkä osaa pukeutua ym. Ihan hyvän vitsin murjautti, sillä ollaan monen monta päivää naureskeltu tätä hiuslookkia, enkä kestä sitä itsekään. :D Vielä parempi mieli tuli niistä lämpimistä kommenteista, kiitos niistä hirveän paljon. Onneksi olen oppinut laittamaan tuommoiset jutut toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Nimittäin niin kauan kuin minulla on yksikin lukija, jonka vuoksi tehdä tätä, aion pysyä mukana sydämmellä ja aidosti. Välitän jokaisesta lukijasta hirveän paljon, vaikka en olisi koskaan heitä tavannutkaan. Ootte pieniä päivänsäteitä. :)











Mamma ennen..

Ja jälkeen!!

Viikonloppuja kaikille!! Ajattelin tehdä lähiaikoina postauksen missä kerron vähän itsestäni, kun lukijoitakin on tullut lisää. Kaikensortin kkymysyssksiä (kysymyksiä) saa laittaa!
 
(Eli laittakaa joku edes yks, niin ei tartte hävetä.)

4 kommenttia:

  1. Kiva pipo ja ihanat annokset, nam nam.

    VastaaPoista
  2. Asia meininki! In your face! Get the fuck out of my way! Teet mitä haluat, kohti omaa unelmaa. Muut vain muriskoon katkerana! T. Hansmar :-P

    VastaaPoista
  3. tykkään paaaaljon sun asusta! mä oon aina jotenkin vierastanut viininpunaista väriä, mutta sun päällä se näyttää tosi hyvältä!♥

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥