keskiviikko 14. elokuuta 2013

Summer, i love you

Mitäs suunnitelmia on tehty sadepäivän varalle? Tai oikeastaan sadekauden.. Itsepä olin ahkera ja siivosin koko asunnon lattianpesusta vaatekaapin järjestämiseen asti.. Huhheijaa, kyllä tuli hiki. Oltiin äipän kanssa kaupungilla ja kirpparilla, josta löysin maailman ihanimmat kengät ja muita juttuja. Viimeinen vapaa viikonloppukin on edessä ja ollaan suunniteltu vaikka mitä sen varalle. Toivon näkeväni lomalla vielä paljon ystäviä ja kumpa aurinkokin paistaisi jonain päivänä. Toisaalta loman loppuminen ahdistaa, mutta toisaalta alan jo tylsistyäkin tähän laiskotteluun. Alkaa olla jo haastavaa keksiä joka päivälle uutta tekemistä, varsinkin kun sataa kaatamalla. Toivotaan, että Pekka Pouta sallisi edes yhden aurinkoisen päivän, jonka kuluttaisin ulkona kavereiden kanssa ennen kuin työ imaisee mut takaisin kuvioihinsa ja vapaa-aikakin jää vähemmälle.
Kesä meni niin hirveän äkkiä. Onneksi tuli tehtyä kaikenlaista, ettei syksyllä tarvitse murehtia saamattomuuttaan..  Olin festareilla ja paljon ulkona, tutustuin moneen uuteen mahtavaan ihmiseen ja kävin monessa paikassa, missä en ollut ennen käynyt.  Nautin pitkistä valvotuista öistä, pienistä sadekuuroista festareilla, vanhan puusaunan lämmöstä.. Silitin heinäpeltoa kädellä, heräsin aikaisin aamun usvassa ja join pannukahvia viltin alla. Kesä. Ihana kesä!
Juhannus on kaikkein mieleen painuvin ja ihanin muisto tästä kesästä ehdottomasti. En malta odottaa ensivuotta, että päästään meidän festaripoppoolla taas liikenteeseen! :)

Tässä muutama löytö! :)

Mahtava nahkatakin ja valkoisten tennareiden kanssa! Löysin tämän kirpparilta, mutta en tiedä merkistä, kun hintalappu on leikattu pois.

H&M

H&M


Sparkz

H&M

H&M

Gina Tricot

Kirppis

Eräs myyntipöytä myy näitä Salossa.  Ripset ovat malliltaan todella kauniit ja näyttävät! Yritän malttaa olla kokeilematta ennen viikonloppua. :)

Kertokaas teidän ihanimmista kesämuistoista? Mitä jäi mieleen tästä kesästä?

6 kommenttia:

  1. ihania ostoksia! :) saisinpa mäkin siivous inspiksen, kämppä on meinaan kuin pommin jäljiltä....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppa sellasta kuin "siivoushullut" cd-levyä :D:D:D Saattaa jopa toimia :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti <3 Ajattelin tänään yhdistellä tota t-paitaa johonkin :))

      Poista
  3. voisin kotiuttaa noi kaikki sun ostokset itekkin... :D etenkin ton leopardi peplum mekon ja noi ihanan näyttävät tekoripset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhe, mäkin olen niitä ihastellut! Kannattaa kalastella nyt verkkokaupoistakin kaikkea, kun alkaa kesätamineet olla jo alennuksessa! ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥