keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Good morning!!

Aurinko paistaa, on vapaapäivä ja todennäköisesti palkkakin on tullut tilille JIIHAAW!!!
Lähden ystävien kanssa pääkaupunkiin etsimään tämän syksyn juttuja, jotka heiluvat tuolla aivojen sisällä "must have"-kylttien kanssa. Muunmuassa tennarit, prätkäbootsit, takkitekonahkayksityiskohdilla ja paljon viininpunaista tiedossa. Lisäksi pitäisi tilata netistä Redkenin hiustuotteita, kuten shampoota ja hoitoainetta. Bongasin semmoisen verkkokaupan missä myydään niitä yhteishintaan vähän päälle 20€! Ja kyseinen sivusto on siis lookfantastic.com

Eilen odoteltiin BB-alkamista, mutta anteeks mä oon "neva höörd" lähes kaikista sen asukkaista ja touhu näytti jo niin pimpelipompelimaiselta, että taidan jättää kyseisen sarjan omaan arvoonsa ja keskittyä vaan netflixin antimiin.. Ja se, että asukkaille maksettiin tuonne tulosta, oli valtava pettymys!

Mutta se BB:stä, olen koittanut syödä tässä viikon terveellisemmin muutaman lipsahduksen jälkeen ja nyt minulla on oma blenderi, jolla pääsen kokeilemaan kaikinnäköisiä smoothie-sekoituksia! Ostin eilen kasan erilaisia hedelmiä ja kevyttä kaurajuomaa, joista ajattelin vääntää kunnon aamupalajuoman ihan juuri itselleni!  Lisäksi olen koittanut muokata kotiruoista terveellisempiä vaihtoehtoja, eikä se lihan syöminen ilman kastiketta ole ollenkaan paha. Syön kokoajan hedelmiä ja makeanhimoon kuivatut hedelmät sopivat todella hyvin!! Niitä ei tarvitse kuin ottaa pari, niin makeanhimo on tiessään, suosittelen! Ehkäpä tämä tästä. ;)
 Ostin myös pari meikkiä ja täytyy sanoa, että kyllä tuo ripsari on vaan niin hyvä.:)
Isadoran viininpunaista kynsilakkaa. :) Oon ihan hulluna tuohon väriin!!

Ainiin.... Leikkasin eilen otsiksenkin... :)

3 kommenttia:

  1. toi ruoka näyttää hyvältä! :) itsekin yritän päästä makeanhimosta eroon ja tällä viikolla on ainakin sujunut hyvin :)toivottavasti sujuu jatkossakin!!

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥