tiistai 24. syyskuuta 2013

Carpe diem

Hellou! Viimeistelen tämän pikkupostauksen kännykällä, joten älkää ihmetelkö varmasti edessäpäin ilmaantuvia virheitä tai muuta kivaa. :-D En malttanut jättää tätä huomiselle, koska edellisestä postauksesta jäi kieltämättä vähän peen maku suuhun. Voin paljon paremmin ja olen nollannut ajatuksiani ystävien seurassa.  Levännyt ja saanut tukea. Oikeastaan mä voin aika hiton hyvin. Velat on saatu lähes maksettua ja laskut on ajantasalla. Koti on laitettu kivasti ja on täynnä erilaisia tuoksukynttilöitä. Yksin ei tarvitse mennä nukkumaan eikä herätä. Se kun muuttaa vähän sitä ajatusmaailmaansa positiivisemmaksi, saa koko ympärillä olevan maailman näyttämään niin paljon paremmalta paikalta.

Se oli kivaa herätä parhaan ystävän vierestä, kun se laittaa heti silmät avattuaan musiikin pauhaamaan ja alkaa laulamaan rääkyvällä aamuäänellä jotain rihannaa ja keittää kahvit samalla. Sekin on kivaa käydä ulkona oman tyttöporukkansa kanssa, vetää tequilaa, tanssia, nauraa maailman hölmöimmille iskurepliikeille ja käydä aamuyöllä nakkikioskilla. Aamulla on mukavaa herätä, kun voi yhdessä nauraa krapuloissaan tyhmille jutuille.
Ihana syödä sateessa lapsuusajan mehujäätikkuja ja kerätä maasta keltaisiksi värjäytyneitä vaahteranlehtiä.

BB-Nikokin tuli taloon.
Postissa tuli paita, jota jo odottelinkin.
Ja löysin sika mageet blingblingkuulokkeet.
Kun alkaa oikeasti miettimään, siitä omasta elämästä alkaakin löytymään jatkuvasti positiivisia ja mahtavia asioita jotka tuntuvat niin itsestäänselvyyksiltä, että unohtaa nauttia niistä!
Muistakaa etsiä niitä oman elämänne iloisia puolia, pieniä tai suuria, niitä mitkä turhan usein huomataan vasta silloin kun ne loppuvat! :)

6 kommenttia:

 1. itsekin unohdan helposti iloita pienistä asioista ja nyt syksyllä on ollut aika masis fiilis.. tuntuu että kaikki on huonosti, vaikkei ne tarkemmin ajatellen olekaan :D on tää vaikeeta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tiedän tuon! Se on aika rasittavaa välillä, kun sitä ei meinaa itse huomata kuin vasta silloin kun alkaa laittamaan niitä asioita tärkeysjärjestykseen! <3

   Poista
 2. ainiiin piti sanoa noista sun hiuksista, että ne ovat UPEAT!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa, kiitos ihana! <3 Äiti sanoi että näytän ihan penskalta tuo panta päässä.. Mutta vaihtelu virkistää! ;)

   Poista
 3. Ihana hyvänmielenpostaus! Tästä tuli itselleki ihan sellanen ihana olo. :) Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa. ;) Tsemiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla!!! :):) nyt ne positiivisuusryöpyt kaikille ja elämästä nauttimaan, veks! ;)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥