torstai 12. syyskuuta 2013

Chilling

Ruokakoomassa.

En keksi parempaa aloitusta tälle postaukselle, mikä kuvastaisi tämän hetkistä olotilaa. Olen onnistunut pitämään ruokavalion kyllä todella terveellisenä ja onnistunut tiputtamaan painoa ilman liikuntaa vain tämän ruokavalion muutoksen myötä! Arkiruokaa tehdessä on tullut tehtyä terveellisiä ihmesörsseleitä, mutta ihan maistuvia silti. Tänään join aamulla smoothieta, jonka tein äidin keräämistä omenoista ja kaurajuomasta. Se oli hyvää!! 
Kaura ja omena ovat niin herkullinen yhdistelmä, nam nam. Ja kun käyttää näitä makeita itsekeräämiään  omenoita, voisi melkein luulla että joukossa oli sokeria tai jotain makeutusainetta, mutta ehei! Toimii hyvin siis makeanhimoon!

Älkääkä saakeli naurako mulle, mutta saatiin eilen pienissä siideripäissänne idea väsätä tatuointeja. Ystävä teki sitten mulle ristin varpaaseen.. Hell yeah.  No, se kone oli seissyt liian kauan laatikossa käyttämättömänä, meni siinä sitten senkin tatuointineitsyys. Ja mun ilme aamulla oli näkemisen arvoinen kun ihmettelin mikä hiton elmukelmu roikkuu varpaasta.. No rumahan se on kuin perse, mutta ainakin rakkaan ystävän tekemä ja muistorikas!


 
Ruokakoomasta huolimatta soin itselleni armopäivän herkkujen parissa, nimittäin bongasin tämän uutuus suklaan Maraboulta, jossa on DOMINOA! Tuosta ei herkku voi enää parantua!! Ellei sitä lisää vielä jätskin joukkoon. Sitten olisikin jo vallankumous valmis!

Ja olisiko teillä muuten jotakin postausideoita? Anything at all?

4 kommenttia:

 1. Et oo kertonut täällä miten sun ja Samulin parisuhde meni armeijan jälkeen?:) ois kiva jos kertoisit vähän kuulumisia :) ja oot kaunis!! I love your style!! :)oih toi tatska:D no mut mummona kiva muistella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, joo pistän korvan taakse ;) Kiitos ihana! hehe toi tatska on kyllä aika hölmö :D

   Poista
 2. Joo ois kyl hei muuten kiva kuulla tost miten lähti menee intin jälkee! :D vois ittekki kyl kirjotella mut toisaalta en mä tiedä mitä kirjottelisin :D

  Ja haha, vitsi toi tatuointi! :D onneks on kuitenki sellasessa paikassa et ei näy kuitenkaan hirveen helposti :D mut ei toi nyt mikään maailman hirvein tatska oikeesti oo, ja tosiaanki vanhempana voi sit muistella :D

  Ja yhyyyyyy, miksei meijän kauppaan oo tullu tota suklaata vieläkään! :D eikä edes hopeatoffeeta, nyyh.... :( :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippps! Joo mäkään en tiedä mitä kirjoittelis siitä, ylä-ja alamäkiä parisuhdepuolella.. Haha, joo hymyilyttää aina kun katson tuota varvasta :) Mut eiks se olekin jokaises tatuoinnis vähän niinkuin tarkoitus? Ja toi suklaa ON MAAILMAN PARASTA!! En löytänyt tota mistään normaalikaupasta vaan Ärrältä!! Käy kurkkaa sieltä!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥