keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Kovis

Moi!

Nyt ei ole tapahtunut mitään sen kummoisempaa, olin viime yön Hannan luona ja nukahdettiin todella aikaisin, molemmat oli ihan rättiväsyneitä! Aamulla käytiin kaupungissa viemässä puhelin huoltoon ja muutamassa kaupassa. Veromodassa oli tuo ihana trikoomekko puoleen hintaan, mitä olen tovin jo katsellut! Nappasin sen heti mukaan, sillä se oli viimeinen trekissä.
Vielä parempaa on, että löysin tsägällä eräästä pienestä uudesta kirpputorista keskustassa ihan uudenkarheat kovisbuutsit 6€! Ne hipovat lähes täydellisyyttä, perhana. Uutena tommoset ovat ihan sikakalliita, joten tämä oli mulle kuin lottovoitto!

Loppuviikolla onkin töitä lukuunottamatta sunnuntaita ja rakas ystävä tuleekin Espoosta mun luokse viettämään vähän tyttöjeniltaa!
Hmm. Varattiin myös laivamatkaa Viroon, jossa olisi tarkoitus yöpyä pari yötä! :)


Jotain kiehkuroita väänsin huvikseni... 
Mites teidän viikko on lähtenyt rullaamaan?

6 kommenttia:

 1. OO mitä löytöjä! Ihania rokkityttöjuttuja:) hih mä ostin siskolta äsken kaksi niiteillä koristeltua vaatetta, mekon ja paitiksen.. ;) On ne vaan kivoja!

  xx Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi niitit ja rokkijutut on purru tätäkin tylleröä! Huomenna kyllä kokeiluun! :):) <3 Ja se on tosi helppo itsekin tuunailla vaatteita niiteillä :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥