perjantai 6. syyskuuta 2013

Viikonloppuja

Moi!
Tulin tiputtamaan tänne pienen kuvapläjäyksen ennen kuin lähden äidille yöksi. Itsellä on aamuvuoro (klo 6 aamulla) ja sain päähänpiston mennä äipälle yöksi. Ihan mukava käydä sielläkin päässä, en ole koskaan yöpynytkään hänen uudessa asunnossaan! Illaksi otin omat eväätkin, etten pääse lipsumaan terveys(laihis)ruoan raiteilta. Haha ;)
Hansu laittoi tänään mulle teippipidennykset päähän aamusta ja ne on niin ihanat ja ennen kaikkea MUKAVAT päässä. Ei kiristä mistään! Lisäksi käytiin markkinoilla pyörimässä ja kaupasta löysin ihanan ison seinätarra-tekstin.
"Life isnt about how many breaths you take, its about what moments take your breath away" Ihana <3 Se on nini hieno etten raaskisi laittaa sitä mihinkään, koska itsellä on ollut aika muuttobuumi päällä ja haluaisin muuttaa takaisin keskustaan! Hansukin muuttaa Helsinkiin, tiedä vaikka kulkisi perässä...

Sain myös aivan sikamakeen tatskaidean ja ystäväni Toni aloitti piirtämään sitä tänään. Se jäbä on niin hyvä piirtäjä, että se piirtäisi varmaan vasemman jalan pikkuvarpaallakin jokun Mona Lisan.. Lisäksi kuva on todella tärkeä, koska siihen sisältyy paljon kaikkea mikä muistuttaa elämästäni, läpikäydystä ja tulevasta, myös se että se on tärkeän ystävän tekemä, tekee siitä uniikin. Laittelen kuvaa sitten kun se on valmis!

Käytiin Helsingissä vähän shoppaloimassa ja syömässä thai-ravintolassa. Kun tarjoilija tuli tuomaan meille ruokalistaa, pyydettiin spontaanisti kokkia tekemään jotkut yllätysannokset meille, että kaikki kävi. Ja saamamme piti.

Se teki niin överitulisen safkan, että seuraavan kerran vessassa käydessä tuntu että pommi räjähti peräsuoleen.

Niin tässä tämä pikasmoothie-ohje, mihin olen jäänyt ihan koukkuun! Tämän ansiosta on oikeasti lähtenyt varmaan vajaa kaksi kiloa jo pois vyötäröltä.  Tämä on oikeasti hyvin täyttävä, halpa, hyvänmakuinen, muunneltava ja todella vähäkalorinen! Kaurajuoman kuitu pitää vatsan kylläisenä pitkään ja se toimii hyvin smoothien pohjana! Sekaan kaikkea semmoista mistä itse pitää. Itse olen käyttänyt banaania, omenaa tai nektariinia. ;) Kokeilkaa! 
Maailman parhaat perusfarkut Ginalta. Näihin en kyllästy ikinä! 9,95€Hyvää viikonloppua kaikille! Muistakaa osallistua  
Modelifelle on tullut vaikka mitä uutuuksia, wautsiwau!

4 kommenttia:

 1. Ihan loistojuoma, oli pakko kokeilla! Sopinee että jaan tätä kaurajuomaideaa eteenpäin, tää oli hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, eiks ollu hyvä! En tienny mikä olisi hyvä pohja smoothielle, niin kokeilin tuota kaurajuomaa.;) Aika jees ja siinä on ihan olematon määrä kaloreitakin :> Kiva, jaa ihan vapaasti ^^

   Poista
 2. onko tollanen kaurajuoma ihan mahottoman kallista?? pitäs saada paino ja syöminen kuriin ja toi kuulostaa hyvältä? ja mitkä mittasuhteet sulla on kun teet tota juomaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Hinta keikkuu 1,40-2€ kieppeillä, tuo kaurajuoma taisi olla 1,50€ ja löytyy varmasti useasta kaupasta maitohyllyltä. :) Mutta kokeile ihmeessä muitakin juttuja mikä on lompakolle suotavaa! Banaanilla saa hyvin sakeutettua juomia smoothiemaisiksi, joten varmaan rasvaton maitokin menee :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥