tiistai 7. tammikuuta 2014

Eilisiä juttuja

 Sain ihanan uudenvuoden piristyspaketin Some&Morelta, nimittäin tämän kullanvärisen bodychainin! Minulla ei sellaista aikaisemmin ollutkaan ja suunnittelin sille jo kaveria, sillä tämä pääsee kivasti esille esimerkiksi mustan jumpsuitin kanssa! Kyseisen korun tuotesivu löytyy kuvaa painamalla ja ohjautuu Some&moren verkkosivuille. :) Klick klick* Koru on myös sopivasti alennuksessa! ;)

http://somemore.fi/tuotteet.html?id=16/348

 Tässä eilisiä kuvia ja ne siskolle tekemäni rakennekynnet! Ostin nuo niitti-kynsikorut Seppälän alennusmyynneistä euron hintaan samoin kuin tuon viininpunaisen niittitopin 5€ hintaan. Nahkapökät olivat 10€ ja sikamagee löytö.

Ostettiin siskon kanssa tämä ja Maybellinen big eyes mascara, kun molemmat olivat uutta ripsaria vailla. Harmi, ettei tajuttu ottaa kuvia mutta näillä oli selvä ero kun kokeilin toiseen silmään toista ja toiseen toista; Mangalla tulee selvästi pidemmät ripset kuin Big eyes:lla mutta vastaavasti Big eyes oli selvästi tuuheuttavampi! Ero oli ihan helposti silmin nähtävissä. Suosittelen Mangaa ehdottomasti! Tällä hetkellä se on vieläpä tarjouksessa Sokoksessa 10€. Kipinkapin hakemaan, voitti minun Maybellinen Colossal- ripsarinkin ihan kevyesti!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥