perjantai 31. tammikuuta 2014

Superia!

Wuhuuu!!

100 lukijaa FOR REAL?!
Wautsi wau. Ihan hemmetin hienoa. Viiden päivän vapaat on mukava aloittaa tällä ja rentoutumisviikonlopulla. Kiitos, teille tytskyt! Laittakaa ihan rohkeasti postausehdotuksia ja toiveita tonne kommenttilootaan, niin yrittelen niitä tehrä teille. Kiitän, kumarran, kiitos. M-a-h-t-a-v-a-a.

Tähän letkeimpään rentoutumisviikonloppuun kuuluu siis huomenna pako kaupungista jonnekin landelle, eikä mulla ole vieläkään hajua minne. Siellä meitä odottaa rentoiluilta turvekylpyineen, savusaunoineen, ulkopaljuineen ruokien ja juominkien kera meidän ihastuttavan työpoppoon kanssa. Meidän olis tarkoitus tehdä toisillemme kaikenlaisia hoitoja siellä. Tiedän vain, että huomenna mut ja Teesa tullaan hakemaan mun luota ja lähdetään viettämään lauantaita johonkin. Se on aika jännää! Mä olen aina niin hyvin perillä tämmöisistä. Vietin tipattoman tammikuun, joten ihan kiva käydä nyt vetämässä pienet tumut ystävien kanssa vähän eritavoin, ihan oikeasti rentoutumismielessä.
En ole ikinä käynyt ulkopaljussa enkä malta odottaa että pääsen juomaan jotakin kuoharia lasista mustan tähtitaivaan alla paljun lämpimän veden pyörteissä! Ah! Mä niin nään sieluni silmin tämän!!
Ja mitä tähän iltaan tulee, minä laitoin tuoksukynttilöitä palamaan, ns. terveysruokaa itselleni, värjäsin hiukset ja laitoin mutanaamion naamaan.
Minun karkkipussi, minun jäätelö. Minun kaukosäädin, minun lempiohjelmat tallennettuna ja minun tietokone. Minun minun minun kaikki!!
 IHANA JYLHÄ YKSINÄISYYS!Tehtiin Hennalle tänään lepardikissakynnet! <3 Ajattelin laittaa tänään itellenikin kynnet jotenkin. Mutta sitä ennen herkuttelua!!  

Ihanaa viikonloppua teille!!!

3 kommenttia:

 1. Hiuspostausta edelleen innokkaasti odottaen.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi, minkälaista toivoit? Väkerrän jotain! :)

   Poista
 2. Ihana kampaus! Mä tykkään tosi paljon, kun tuollaiset huivit puetaan pannoiksi. :>

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥