maanantai 13. tammikuuta 2014

Wake up, Make Up

Mitä meikkaamiseen tulee, olen aina ollut kiinnostunut ja utelias kokeilemaan uusia tuotteita ja minulla harvoin on samat meikit vanhojen loppuessa. Sellaisia elämänkumppaniksi syntyneitä luottomeikkejä on harvassa, mutta esittelenpä teille nyt näitä nykyisiäni. Hinta-laatusuhde ei ole välttämättä pitänyt aina hyvin paikkansa joidenkin kohdalla, sillä hyviä meikkejä löytyy hintahaarukan molemmista päistä.  - myös niitä huteja

Panostan paljon meikkipohjaan, sillä nuorempana ihoni kärsi murrosiän finneistä enkä hoitanut ihoani oikein vanhemmallakaan iällä. Meikin- ja kasvojenpuhdistustuotteet ovat isossa roolissa  ja vaikuttavat paljon myös meikkivalintoihini. Silloin kuin iho tuntuu kireältä ym, valitsen yleensä kosteuttavan meikkivoiteen tai vastaavasti rasvoittuvalle iholle mineraalimeikkivoiteen. Ihoni tuntuu muuttuvan jatkuvasti vuodenaikojen ja puhdistusmenetelmien mukaan, joten eniten tuntuu vaihtelevan juuri meikkipohja-tuotteet. Lumenen mineraalimeikkivoide sävyltä hunajamaito on hyvä ja edullinen meikkivoide, joka peittää hyvin, tekee ihosta mattapintaisen ja korjaa sävyä. Käytän ihon puhdistuksen jälkeen manteliöljyä kasvoille ja silmiin ripsiin yöksi, jonka vuoksi tarvitsen mattapintaisia tuotteita saadakseni öljyisen pinnan pois kasvoilta. Käytän Rimmelin stay- puuteria ( sandstorm 004) ja Chanelin aurinkopuuteria, joka on yksi parhaista sijoituksista laatunsa ja kestävyytensä vuoksi.


 Tämä uusi tuttavuus, eli Lorealin Manga ripsari nousi ensimäisestä käyttökerrasta yhdeksi lempiripsareistani, se todella avaa silmät ja ripset näyttämään pidemmiltä. Lisäksi se ei varise poskille ja pysyy ripsissä hyvin aina puhdistukseen asti. Ripset pysyvät hyvin taivutettuna iltaan asti ripsentaivutinta käyttämällä. Superliner samalta merkiltä on vanha tuttavuus, jolla saa tarkat mustaakin mustemmat tarkat rajaukset. Suosittelen ehdottomasti molempia tuotteita!


En juuri käytä luomivärejä, paitsi joissakin tilaisuuksissa ja kun lähdemme ulos tyttöjen kanssa. Tämä color tattoo- voidemainen musta luomiväri epäilytti ensin, sillä en ollut nähnyt vielä yhtäkään joka ei kasaantuisi luomivakoon näyttäen järkyltä klönttikasalta. Tässä on niin paljon pigmenttiä, että sitä saa laittaa varoen, mutta jos onnistuu levittämään sen tasaisesti, se todellakin pysyy paikoillaan niin kauan kuin tarve vaatii.
Lumenen meikkikynää käytän silloin tälläin rajatakseni silmiä, useimmiten luomivärin kanssa.

 Minulla on iso kasa Oriflamen huulimeikkitestereitä kaikissa mahdollisissa sävyissä, joten en ole ostanut kuin pari huulipunaa, joista useimmiten käytän Natural coden- nude huulipunaa. Värjättyäni tukan vaaleaksi tuo lempparini; Gina tricotin pinkki huulipuna saa mut kertakaikkiaan näyttämään Johanna Tukiaiselta tai barbielta.
Ei kiitos vaikka sävystä tykkäänkin. Minusta Ginan huulipunat ovat todella hyviä, pigmenttisiä, hyväntuoksuisia ja ennenkaikkea edullisia!

 Ehdin jo hukata honeyblond- kulmakynän, joten olen käyttänyt tätä tummempaa kulmakynää. En osaa sanoa kummasta tykkään enemmän vaaleista vai tummemmista kulmista. The bossilta tilaamani kulmakarvageeli on hyvä kapistus, jolla saa ryhtiä kulmakarvoihin ja pysyvyyttä kulmaväriin. :)

 Käytän usein tekoripsiä ja vannoinkin sen erään eyelineriä muistuttavan mustan ripsiliiman nimeen, jota sai Seppälästä. Se todentotta oli kaikkien aikojen luottotuotteeni, mutta valmistus lopetettiin. En kertakaikkiaan tajua miksi!? En ole löytänyt mistään yhtä hyvää, mutta tämäkin The bossilta tilattu musta ripsiliima on ajanut hyvin asiansa. Riittoisa, kestävä ja musta väri ovat ehdotonta plussaa!Kertokaas teidän luottotuotteista ja löytyikö edellä mainitsemistani vanhoja tuttuja? :)

2 kommenttia:

  1. Mimmonen toi Miss Manga ripsiväri ollu, ootko itse tykänny siitä? itse monta kertaa miettiny et pitäiskö ostaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Sillä ripset näyttää todella paljon pidemmiltä mitä ne todellisuudessa on, vertailtiin vielä keskenämme niitä kokeillen silmästä toiseen toisilla uutuus ripsareilla ja kyllä toi manga veti pisimmän korren.. kirjaimellisesti. Mee äkkiä hakemaan sillä ne oli hetki sitten tarjouksessa Sokoksessa 10€!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥