maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen

Heips!!

Aah, mikä päivä takana. Loppiaisena kaikki paikat olivat kiinni, mutta fiksuina suunnattiin äiteen ja siskon kanssa Salon plazaan shoppailemaan alennusmyynteihin. Vartijana työskentelevä kaveri vinkkasi sen olevan auki, joten samalla reissulla päästiin moikkaamaan siellä asuvaa siskoani. Löysin kynsijuttuja, meikkejä ja vihdoin sitä manteliöljyä. Aion hieroa sitä päänahkaani ennen nukkumaanmenoa ja ehkä ripsiinkin jos löydän jostain ripsiharjan. Katsotaan pitääkö huhut paikkansa sen hiusten ja ripsien kasvua edistävästä ominaisuudesta!
Väänsin tänään siskolle rakennekynnet, joista tuli ihan hienot! Pinkkiä ja niittejä. Harmi, että kamera jäi äidin autoon, kuvia niistä saan lisää huomenna. Laitoin siskolle myös sinettejä päähän ja yhtäkkiä koko päivä olikin jo hurahtanut siinä ohella. Tää tyttö on ihan kuitti.
Ja hei! Olen onnistunut pudottamaan painoa jo 2,7kg, joten hyvällä mallilla mennään! Olen syönyt nutriletin keittojuttuja ja herkutellut rahka-banaani-muro-hunajaherkkua kun makeanhimo on iskenyt. Nam nam. 2,3kg kiloa vielä!
Tykkään usein naaatiskella iltaisin juomalla jotain teetä ja rauhoittumalla vähän viltin alla sohvalla ennen nukkumaanmenoa. Löysin tämmöistä herkullisen kuuloista "unensaantia edistävää" rooibos- teetä vaniljanmakuisena. Nyt menen keittämään oikein ison kupin sitä ja painun untenmaille. Huomenna pitää herätä suht aikaisin Espooseen yllättämään ystävär ja hoitamaan juttuja!

Hyvää yötä murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥