sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Tamppooniittiliivi

Aloha!!

Tulin hetki sitten kunnon juoksulenkiltä ja pää lyö ihan tyhjää. Juokseminen todella nollaa päätä ja olo on jälkeenpäin niin levollinen ja onnellinen. Tässä mä istun kynttilän valossa, koira jaloissa ja fiilistelen viikonlopun tapahtumia. Olin Salossa ystävättärelläni, tehtiin ruokaa, shoppailtiin ja katsottiin Putousta ym. muita juttuja. Kokeiltiin hänelle vähän erilaisia kynsiä ja niistä tuli ihan nätit! Kokeilin ensikertaa semmoista leopardi-kuviointia ja se onnistui ihan kivasti. Tuo kynsien laittaminen on jotenkin niin mun juttu ja seuraavaksi mietin, jos kävisi semmosen ripsipidennyskurssin, että uskaltaisi alkaa laittaa ripsiä. But money talks. Pitää alkaa säästämään.
Ja hei, löysin kirpparilta sairaan makeen niittiliivin ja sitä sovittaessani löysin jonkun tupon sieltä taskusta.... KÄYTETYN TAMPPONIN paperiin kieritettynä. WTF!!? Mikä Salolaisia vaivaa !? :D
Se lensi seinään kuin salamaniskusta, kun tajusin mikä se oli. Pitää katsoa jostain pesuohjeet, miten tommosen liivin pesee varovasti. Oikeesti, tamppoooni!?!?
 


 Mukavaa viikonlopun loppua! Kiva viikonloppu takana ja nyt meinaan vaan köllötellä rauhassa ja keittää teetä. Huomen aamusta meinaan uskaltautua vaa'alle pitkästä aikaa! Pitäkää peukkusia!


10 kommenttia:

 1. Voiii sä oot nii nätti!!!<3 hyi!!! Joku tosi huolella kattonu myyntii menevät!! Vähän kyl tirskahtelin tääl lukiessa tot kohtaa :D hah! Vatsalihas tuloksii ei näkyvissä mutta viikkoha niit on vast rutistettu ja lisäsin mukaan 30 kyykkyä kahvakuulan kaa :D nyt säätki on ollu onneks nii mahtavat ni on päässy luistelee :) :) ihanaa tulevaa viikkoa!! :) -Annis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomaan kans ihan selkeitä tuloksia! Maha on tiukentunut todella paljon ja lihakset tuntuu! Tänään mulla oli kyllä ihan järkyt mahakivut ja oon mököttänyt kokopäivän kotona, sallin siis itelleni herkkupäivän ja jätin menemättä tänään salille suosiolla. ;) Mä haluun nähä kuvia sun edistymisestä! Se tsemppaa itteäkin!

   Poista
 2. Ei hemmetti, sun blogiis on ihana lukee! Rakastuin tohon niittiliiviin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätisti sanottu, kiitos .... Aaaw <3 :') virtuaalihali!

   Poista
 3. Hah! Aina jaksaa ihmetyttää ihmiset, jotka eivät viedessään tavaroita kirpparille myyntiin, jaksa edes taskuja vaatteista tyhjentää.. Yleensä taskuista löytyy nenäliinoja, kolikoita tai muuta pikkusälää, mutta nyt oot kyllä tehny harvinaisen ällön löydön :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha näin on! Jos itse vien myyntiin tavaraa, mä oon melkein pakonomaisesti tutkimassa kaikki mahdolliset taskut ja onkalot ainakin viiteen kertaan ettei sinne jää vahingossakaan mitään. Kyllä joku käyttämätön side paketissaan nyt vielä menee, mutta käytetty tamponi :D Voi saakeli kun olisitte nähneet sen tilanteen kun löysin sen sieltä taskusta, nauran sitä vieläkin ääneen :D

   Poista
 4. Ylimääräisistä "löydöistä" huolimatta tosi kivoja uutuuksia siulla taas täällä - kun pitkästä aikaa muistin tulla käymään jopa ;) Kaikki ristikorut ja persikkaneule <3 Nätit kynnet myös!

  (((Mulla alko vilistää mielessä tarina tolle tamponille: joku tyttö on ollu kylässä eikä oo kehdannut jättää sitä pojan roskikseen niin onpa sitten tunkaissut taskuunsa :DD)))

  Satu
  Indie by heart

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu Satu, missäs misu on ollut?!? Mulla on vähän härskimpi tarina tolle tamponiittiliiville....

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥