keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Napsukoruja

Hei typyt!
 Rikoin tässä hiljattain lempinapakoruni (ja ainoan käyttökelpoisen!) ja minä siitä kyllä romahin täysin. Se koru oli ollut minulla liki 6 vuotta, enkä ikinä kyllästynyt siihen, sillä se oli kaunis, kullanvärinen ja siveä, ty-ty-tyylikäs, seesteinen, yksinkertaisen kaunis. Voih. 
Ajattelin ensin käyväni vain äkkiä jossain kaupunkimme lävistäjäpaikoissa hakemassa jonkun tilalle, vaikka edellinen olikin korvaamaton. Kuitenkin aikani kuluksi sitten netistä selattuani löysin näitä lävistyskorujen verkkokauppoja, jotka myy näitä oikeasti järjettömän halpaan hintaan! Sain nämä kaikki alla olevat alta kahden kympin Crazy factory- verkkokaupasta. Ja taisin löytää uuden ellei toisenkin lempikorun! Laitoin noihin linkit, jos haluatte mennä katsomaan. Jokainen napakoru tässä maksoi  korkeintaan 3,50€! Tämä ensimäinen ja jonon viimeinen ovat mun lemppareita, enkä osaa päättää kumpaa haluaisin käyttää.  Viimeisen otin myös mustalla kivellä mikä on enemmän kuin cool!

Klik

 

Klik

Klik

Klik

 

Klik


 

Klik


klik

Otin vielä nämä ja samanlaiset pinkit pallot, mutta ne eivät sopineet kierteeltään mun toiseen läväriin! Tohdin tässä juuri, että kehtaanko palauttaa ja vaihtaa nämä 0,70€:n palleroiset............

Nooo, löytykö jotain kivoja!? Halpoja ainakin!


3 kommenttia:

  1. Vitsit ompa kivoja! Haluaisin niiin itelle kans napakorun, mut taijan olla liian nössö siihen touhuun! Kerran satuin mukaan kun kaverille tehtiin ja oli sen verran karseen näköstä touhua kun sitä neulaa sörkittiin läpi ja ei meinannu mennä yms et kammottaa pelkkä ajatuskin :D

    VastaaPoista
  2. Ihan rohkeesti vaan! Väitän että sattuu paljon vähemmän kuin esim korvalehteen tehdessä! Lävistäjä iskee sen neulan niin äkkiä siitä ettei sitä ehdi huomata, se korun laitto saattaa pikkasen nipistää, mutta ei sen vertaa että siinä tarvisi edes hengitystä pidättää :) Ja jos oikein jännittää niin sitä apteekista saatavaa emla-rasvaa vaan siihen napaan (13€ muistaakseni) et tunne satavarmana mitään, vannon vannon vannon sen. :)

    VastaaPoista
  3. Oi, upeita koruja! Ehkä mä pistän ittelleni tsempiksi tän, että raskauden jälkeen kun saan itteni kuntoon niin voin palkinnoksi sitten ottaa napakorun, sitten kun vatsa on taas siinä kunnossa et sitä kehtaa esitellä ;)

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥