torstai 27. helmikuuta 2014

Helmikuun Cleopatra's secret

Hola!

Kertoisin teille tämän kuun meikkiylläripylläri-paketista, joka tuli mulle vähän aikaa sitten.
Cleopatra's secret (Voitte tutustua siihen klikkaamalla) tarjoaa siis livboxin tavoin joka kuukausi ilmestyvää yllätysmeikkiboxia, jonka tuotteista ei tiedä etukäteen!
Tällä kertaa paketti sisälsi neljä tuotetta, joista yksi on vakuuttanut minut täysinja tullut jäädäkseen meikkipussiini.

Ensimäisenä paketista tupsahti tämä omituisen näköinen möykky, joka paljastui pakettia tutkailemalla kasvosieneksi. Se on luontaisista ihonterveyttä edistävistä kasvikuitu-rihmastoista tehty sieni, joka auttaa saamaan kasvojen ihon balanssiin. Sitä tulee hautoa hetken veden alla, jolloin vesi imeytyy siihen tehden siitä pehmeän ja hyväntuntuisen. Sillä on ihana sivellä kasvoja saunassa, mutta se pitäisi muistaa aina puristaa niin kuivaksi kuin voi ja laittaa kuivumaan johonkin käytön jälkeen. Käyttöikää sienellä on 2-3 kuukautta. Sitä voi käyttää yhdessä puhdistusaineen kanssa tai sellaisenaan. Tuntuu hyvältä sivellä viileällä sienellä kasvoja aamuisin herätessä! Tosin en osaa vielä sanoa, onko se vaikuttanut minun ihooni milläänlailla. Olen tainnut nähdä Sokoksessa joitakin vastaavanlaisia!


Sitten.. Olin todella innoissani tästä tuotteesta, kun bongasin sen paketista. Kyseessä on siis maksimaalisen peittävä NYX:n peitevoide joka säilyy iholla kokopäivän. MUTTA.
 Ikävikseni neljästä värivaihtoehdosta sain kaikkein tummimman, enkä voi käyttää sitä edes muuhun voiteeseen sekoitettuna. Täytyy myöntää, että olin todella pettynyt sillä innostuin tästä peitevoiteesta sen nähdessäni kovin. Tuote on hyvä, mutta värisävy ei sopinut minulle alkuunkaan.Onneksi paketistä löytyi pelastaja tälle pettyneelle ihmisrauniolle, sillä tämä Barefaced beauty bronzeri on ehdottomasti paras kokeilemani! Sitä sipaisemalla kasvot muuttuvat kauniin hehkuvaksi ja päivettyneen näköiseksi ilman mega-rusketus-pläjäys-efektiä. Voin suositella sitä lämmöllä, sillä se on saapumispäivästään asti ollut lempituotteeni koko meikkisäkistäni! Näytän teille joku päivä, mitä hehkua se saa aikaan!


Sitten Benecos:n kynsilakkaa, jonka luvataan olevan todella laadukasta kynsilakkaa alhaisesta hintaluokastaan huolimatta. Kynsilakkoja oli 7 punaista sävyä, joista minä sain Spicy-värin. Se todella muistuttaa sävyltään jotakin mexicolaista lihapataa tai chiliä. Uskon silti, että tämä on liian mausteinen minulle hyvästä pysyvyydestään huolimatta.Noh, oliko tuttuja entuudestaan ja mitä mieltä olitte tämän kuun yllätysboxista?

1 kommentti:

  1. Voi kuinka kivoja juttuja:) Täytyisi myös itse tilata tuo boksi:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥