tiistai 4. helmikuuta 2014

Keväänvärejä ja pierupommeja

Mwaaaaaaaaaaaaaaah.

Viisi vapaapäivää meni vaan niin äkkiä, mutta sitäkin enemmän tuli tehtyä kaikkea pikkupuuhaa ja levättyä. Salilla ja juoksulenkeillä tuli nollattua päätä, illat menivät tuoksukynttilöitä poltellen ja watsonin tv-palvelua testaillen lämpimän viltin alla murun kainalossa ja ns. "terveysruokia" tehdessä.  Olen päässyt makeanhimon yli parilla jogurtticashew:lla, se on todella auttanut siihen pään ja makunystyröiden palavaan tuskaan, sillä välillä se makeanhimo on RAASTAVA. Tämä elämäntaparemontti on todentotta muuttanut minua aikalailla, joka näkyy ihan niissä joka päiväisissä arkijutuissakin. Tarvitsen vähemmän unta, puhtia riittää aamusta iltaan omiin juttuihin ja kotiaskareihin, maha toimii eikä turvota, lisäksi mieli on ollut jotenkin tyyni ja rauhallinen. Nukahdan myös salamannopeasti, vaikka ennen pahimpina stressikausina unensaaminen oli yhtä pyörimistä aamutunneille asti ja joskus jopa unensaantia edistävillä lääkkeillä piti auttaa unentuloa. Nekin ongelmat ovat tipotiessään ja elämä tuntuu jotenkin helpommalta. Kaikinpuolin.

Ja sen kevääntuntu! Se näkyy pikkuhiljaa jo ihmisten iloisissa katseissa ja värikkäämmässä pukeutumisessa. Naureskelin aamulla pyykätessäni, että taitaa mullakin olla joku kevätvimma jo iskenyt kun kaapista on kaivettu kertaheitolla kaikki pirteimmän väriset vaatteet alusvaatteita myöten ja tummat on jossain pyykkipinon alimpana.. Ihanaa KEVÄT TULLOO!!! Huomenna on onneksi lyhyt iltavuoro ja meinaan aamusta herätä aikaisin salille ja ystäviä moikkaamaan.
Salitreenit menevät hyvin mutta jotenkin painonlasku stoppasi. Siitä huolimatta keho on muuttunut ja mulla saattaapi olla jopa jo vähän lihaksiakin! Iho on muutenkin jotenkin kiinteämpi ja kimmoisampi, kun olen muistutellut itseäni juomaan vettä ja tehnyt jalkoja vapisuttavia salitreenejä. Aloin syömään myös MSM+c (rikki+c-vitamiini) ravinnelisää, joka on jotenkin tuonut puhtia päivään aamusta iltaan! Onko muilla kokemusta siitä? Googlettamalla löytyy kasoittain tietoa sen hyvistä vaikutuksista kehoon mm. hiusten ja kynsienkasvulla, lihastenkasvulla ja jopa kipuja lieventämällä.

Dietmix- jauhe sopii hyvin myös palautumiseen, joten olen ennen ja jälkeen treenin vetänyt tuota veteen sekoitettuna. 
( Veteen siksi, että nuo proteiinijutut tuntuu käyvän pahemman kerran mahasen puolelle ja Samppa joutuu muuten suojautumaan iltaisin kaasupommeilta koiran kanssa) :D

"- NYT VIHELTÄÄ! SUOJAAN!"
 

* Tuu mach införmeissööön!! - Sami Hedberg *2 kommenttia:

  1. Mä odotan kevättä ihan sairaasti kanssa! Nyt on jo onneks huomannut, miten päivät ovat pikkuhiljaa pidentyneet. Jejee!

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥