sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Watson-buzzaus

Hola!

Olen varmasti toitottanut teille tästä buzzadorina olemisesta, eli saa kokeilla vapaasti ja pitää erilaisia palveluita ja tuotteita raportoiden niistä rehellisen mielipiteen niiden parantamiseksi!
Tämähän ei maksa mitään, vaan plussana saa kokeilla paljon uutuuksia, joita ei vielä ole edes markkinoilla; ja mikä parasta, kaiken saa pitää itsellään.  ;)
Kuka tahansa voi olla buzzador ja jos kiinnostuit käy ilmoittamassa itsesi TÄSTÄ!Mainitsin aikaisemmin tästä Watson tv-palvelusta, jota kokeilen tällä hetkellä.  Palveluun kuuluu siis ohjelmien reaaliaikainen katselu ja jopa katsominen jälkikäteen, haluttujen ohjelmien tallentaminen ajastimella ja Makuuni- leffojen vuokraus. Kaikki HD:nä.

En ymmärtänyt miksi tätä kapistusta edes tarvitaan.
Mulla on tv, siihen kaukosäädin ja osaan vaihtaa sillä kanavaa. Miten joku tv-tikku voisi muka parantaa sitä? Olin aika skeptinen oikeasti. Ajattelin, että katson muutenkin niin vähän telkkaria, ettei tämä ole ihan mun juttu.
 

Mulle tämän vaikeasti asennettavan ja ärsyttävän kapistuksen hyödyllisyys ilmeni tallennusmahdollisuuden myötä. Harmittelin muunmuassa sitä, että unohdin katsoa putouksen, mutta Samppa olikin tallentanut sen ja saatoin katsoa sen milloin halusin. Tallennetut ohjelmat säilyvät puolivuotta internetin kautta omalla tililläsi. Aika kätsyä tällaiselle maallikolle, joka ei telkkareiden päälle ymmärrä mitään. Ohjelmaopas on melko selkeä ja Makuunin puolelta voi vuokrata elokuvia sohvalla maatessaan. Lisäksi tuo tv-tikku on langaton ja sitä voi käyttää vaikka viidessä laitteessa. Se on kuin pieni digiboksi, joka tallentaa ohjelmat internetin välityksellä, eikä erillistä boksia tarvita.
Lisäkanavia saa lisää maksusta, samoin leffavuokrauksia. Minusta ihan kätsy vehje!


Watson-tikun ominaisuudet
· HDMI-portti, kuva ja ääni
· Micro USB -portti, virransyöttö
· Ethernet-portti, langallinen verkko
· WiFi (b/g/n), langaton verkko
· IR-portti, IR-sensoria varten
· valmistajan kaukosäädinsovellus (iOS ja Android)


1 kommentti:

  1. Tuollasen minunkin on saatava.Täytyykin näyttää miehelleni tämä postaus :)

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥