maanantai 3. helmikuuta 2014

Cleopatra's secret

Hops!

Olette varmaan kuulleet näistä kosmetiikkayllätysboxeista, jotka vihdoin ja viimein rantautuivat myös Suomeen? Livbox on varmaan se joka ensimäisenä alkoi mainostamaan tätä joka kuukausi kotiin tulevaa yllätyslaatikkoa, mikä saattaa sisältää mitä tahansa tämän hetken kosmetiikkatuotteita. No, nyt on eräs toinenkin brändi sillä tämä Cleopatra's secret on toinen kuukausittaista yllätysboxia tarjoava yritys, joka on tarjoaa aina vaihtuvan valikoiman luksustuotteita. Lisäksi tätä kosmetiikkaa voi ostaa suoraan heidän sivuiltaan, jos johonkin yllätystuotteeseen todella pääsee ihastumaan! Pääsin mukaan kokeilemaan ja tänään mulle tulla tupsahti ensimäinen paketti, jonka sisällöstä pitäisi saada aikaan hieno smokey eyes-meikki, kauniit kynnet ja ja pehmoinen iho pakkasten puremille käsille.


 Tämä on koko paketin arvokkain tuote Famous Names - dadi oil (19,90€) ja ilmeisesti saanut todella paljon positiivista palautetta ympäri maailmaa. Tämä tuotteen luvataan olevan yksi markkinoiden parhaista kynsiöljyistä, joten odotukset ovat suuret! Omat kynteni halkeilevat jatkuvasti tietyn pituuden saatuaan, joten katsotaan onko tämä kaikkien näiden kehujen väärti!

 Tämän käsirasvan luvataan palauttavan käsien ihon nuorekkaan pehmeiksi. Kaikki ainekset ovat Africasta peräisin ja ovat valtavan ravinnepitoisia, joten muutaman käyttökerran jälkeen eron pitäisi olla silminnähtävissä!

 Lontoolaisen MeMeMe- meikkimerkin The smokey eyes-trio luomiväri, joka on voittanut useita meikkipalkintoja. "Täyttä vastinetta rahoille", sanovat.

E.L.F eyeliner, jolla saa yhdessä ylläolevan luomivärin kanssa smoky eyes - meikin tai yksinään tarkan rajauksen silmiin. Plussaa, että paketissa on oma teroitin mukana!
"Kirkastaa silmiäsi antaen niille terveen ja säteilevän katseen."


Jos teitä kiinnostaa, käykää ihmeessä katsomassa Cleopatra's secretin kotisivuilta miten homma toimii. :)
Ihan mukava odotella jännityksellä pakettia, jonka sisällöstä ei tiedä mitään, kuukauden kohokohta sanoisinko! Ja kosmetiikkavuori senkuin kasvaa. :)

http://cleopatras-secret.fi/index.php


4 kommenttia:

 1. Wau! :D tosi hyvältä näyttää. Pakko kyl käydä checkkailee kyseinen sivusto

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikuttava käsirasva, laitoin sitä äsken! :O auwau. Pelasti heti nää pakkasen syövyttämät nakit!!!

   Poista
 2. Iteki oon kiinnostunut tästä ku oon seuraillu MakeupPiritaa YouTubessa. Vaikuttaa paremmalta kuin esim. Livbox, joka sekin tosin mua hieman kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu tosi mielenkiintoiselta! Mitä juuri tohon ylemmäs kommentoin, niin olen koko päivän nyt lisäillyt tuota rasvaa käsiin, kun se tekee kädet niin pehmoisiksi ja hyväntuntuisiksi! :)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥