sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Classique

Hei pimatsut, poitsut, hoitsut..
Jestas tää tyttö on vetäny yliannostuksen ajamista, tapahtumia, ranskanpastilleja, menoa ja meininkiä tänä viikonloppuna. Mie oon ihan naatti!! Mulla ei ole muuta tekemistä kuin syödä, enkä muuta jaksaisi tehdäkään. Makaan sohvalla reporankana sipsipussi ja ranskanpastilli paketti kädessä, suussa maistuu jännä suolaisen-makea sekoitus kun sipsit eivät ehdi mennä edes kurkusta alas, kun pastillia tulee jo perään.
Sunnuntai vetelee viimeisiään, samoin siis lomani. Huomenna pitäisi mennä tekemään pitkä työvuoro ja aloittaa normiarki. Mutta jos mä syön itseni kuoliaaksi ähkyyn, enhän mä silloin voi mennä töihin. Hmm.. Se kuulostaa jo vaihtoehdolta.

Olen siis joskus aikaisemmin kertonut olevani suuri hajuvesien ystävä ja erilaisia hajuvesiä on kertynyt yli kolmisenkymmentä. On raikkaita vesituoksuja leppoisiin rantapäiviin, voimakkaampia itämaisia tuoksuja iltarientoihin ja vähän erilaisia, jännemmän tuoksuisia kun haluan erottua joukosta.  ( niinno, kyllä se helpommin kävisi vaan kankkua nostamalla)
No, mutta. Tämä Jean Paul Gaultierin tuoksu on minulle tuttu todella monen vuoden takaa ja sen tuoksu ei ole ikinä pettänyt pitkienkään "tuoksutaukojen" välissä. Aina kun tuoksuttelen tätä, minulla vilisee tuhat muistoa silmissä sillä sekunnilla.
Kutsuisinkin sitä enemmän "muistotuoksuksi", jonka vuoksi se on yksi lempparini. Tämä "muistotuoksu" herättää siis hirveän paljon muistoja, tapahtumia ja hetkiä mieleen, vaikka se ei varsinaisesti olisikaan suosikkituoksusi. Se saattaa yhtäkkiä tuoksua nokassa vaikka kadulla ja ajatukset karkaa sillä sekunnilla.
Mulle on tullut monta kertaa järjettömiä flashbackeja sanotaan vaikkapa asiakkaasta, jolla on jotakin tuttua vanhaa tuoksua mikä viittaa hirveästi johonkin menneeseen. Se on aika jännä tunne!
Huomaan välillä jopa vähän lähenteleväni salaa vaikka jutustellen, kun yritän salakavalasti tunnistaa ja paikantaa tuoksun alkuperän. Friikki myyjä.
 Gaultierin tuoksuissa on ominaista kaunis siluetti niin miesten kuin naistenkin tuoksuissa, ne ovat melko voimakkaita ja jättävät aina mystisen ja jännän tuoksun iholle, minkä takia koko tuoksumerkki ylipäätänsä viehättää minua.Kertokaas onko teillä tämmöisiä "muistotuoksuja"  vai oonko jo ihan friikki?

1 kommentti:

  1. mäkin oon vaan mättänyt ruokaa kokopäivän! ja nyt on niin hirvee ähky että huh huh :D

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥