keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Ne pienet asiat

Huomenta!  Naaaatiskelen juuri tämmöistä uutta tuttavuutta nimittäin ice coffee vaniljaa, se on yllättävän hyvää varsinkin kun vetää välipalaksi tota pähkinäpatukkaa. Ihailen ja lueskelen samalla postikorttia, jonka ystäväni lähetti minulle juuri. Niin osuvat sanat että vetää ihan mietteliääksi! Näinhän se oikeasti on, onni on yllättävän lähellä, se melkein koskettaa mutta sitä huomaa elämännälkänsä keskeltä.

Olin aamusalilla yksikseni ja koiran kanssa lenkillä, koko aamu on ollut niin kovin hiljainen. Pitäisi ihan just lähteä töihin. Huomenna on se ilmaiskonsertti Helzingissä, onkos kukaan menossa sinne tai lauantaisiin vesisotabileisiin Koffin puistoon? Mulla on just sopivasti vapaata tuolloin ja suunnitteilla olisikin lähteä sinne.  

Vesisotaa.
Ai että mä pääsen elementtiini isojen vesipyssyjen kanssa!! Kuvittelen olevani joku Ms. Smith ampuen kaikki mummot, lapset ja koirat kumoon. Haha, no ei vaiskaan. Vaikka on tässä muutamat kauhuskenaariot käyty läpi, sillä eräänä vappuna ollessani Ms. Smith se ei mennytkään ihan niin hyvin kuin piti.......

Voisin melkein väittää, ettei ihanampaa ja rauhallisempaa aamua ole toviin nähty. Suussa on hyvä maku vaniljakahvista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥