lauantai 28. kesäkuuta 2014

Pride with latte

Hellou! Mulla on Hansmurunen ollut täällä koko viikonlopun yökylässä ja ollaan puuhailtu kaikenlaista. Ollaan ajeltu niin paljon täällä ja Helsingissä aamusta iltaan, että pakarat ja kaasujalka ovat ihan hellänä. Käytiin viemässä ja hakemassa kaksi kaveripoppoota laivalle ja takaisin, vietettiin aikaa piknikillä jossakin päin Tapiolaa aurinkoisilla kallioilla ja eksyttiin tänään puolivahingossa Helsinki pride 2014 tapahtumaan.  Nähtiin paljon värikästä porukkaa kirjaimellisesti!
Tapahtuma oli todella lämminhenkinen ja lavalla tapahtui myös yllätyskosinta, tunnelma oli ihan käsinkosketeltavissa. Tämä päivä on koskettanut minua syvästi muutenkin.

En ole ikinä tuominnut ihmisiä seksuaalisen suuntautumisensa johdosta, sillä minulla on aina ollut nollatoleranssi mm. ihmisten omiin henk.kohtaisiin päätöksiin, rotuun, väriin, uskontoon, vammoihin tai kaikkeen sellaiseen mikä ei yksinkertaisesti vain määrittele ihmisarvoa ja ihmistä ylipäätänsä, niillä ei ole mitään merkitystä minulle. Vain sillä on väliä miten ihminen kohtelee itseään, lähimmäisiään ja perhettään. Päinvastoin yksi parhaista ystävistäni on täysi lepakko ja samoin useat ystäväpiiristäni muut biseksuaaleja ynnä muuta hämäräporukkaa haha
Heitetään usein aika kovaakin herjaa keskenämme, mutta se on ok, ne tytöt on todella rakkaita minulle.

Aurinko paistoi, jätettiin auto jonnekin ja lähettiin vaan kävelemään johonkin suuntaan ihan huvikseen ja katselemaan ympärillemme. Ihmiset olivat niin iloisia ja hyväntuulisia, että itsellekin tuli hyber-iloinen fiiwis. Jengiä oli todella paljon liikenteessä!!


Nimenomaan!!


Yllätyskosinta!
 

Käytiin hetki sitten varmaan kahden tunnin lenkillä koiran kanssa ja ollaan juotu pari isoa tönikkää ja pari pientäkin tätä uutuus lattea. Se on pirun hyvää ja oikeasti, olen tuoreen kuuman kahvin sijasta nyt monena päivänä hakenut kylmätiskistä näitä kylmiä maitokahveja. 
Terveisin kofeiiniaddikti joka vaihtoi kuumasta kylmään

4 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥