torstai 12. kesäkuuta 2014

Yes love

Heikun keikun!

Päivä meni niin nopeasti, että jäin ihan raaputtamaan päätäni tässä koneella istuessani ja miettiessäni mihin tämä vapaapäivä oikein kului. Maattiin Annun kanssa koko päivä sisällä ja mökötettiin, kun oli niin sateinen surkea sää. Juotiin kahvia, höpöteltiin ja alettiin siinä aikamme kuluksi vääntämään geelikynsiä toisillemme. Kunnon amatoorit haha!  Luulin saaneeni sähköiskun uudesta uv-uunista, kun laitoin kynnet sisään ja yhtäkkiä iski ihan törkeä polttelu ja pistely sormiin, niin kova että piti juosta vessaan haukkomaan henkeä. Luin sitten noita ohjeita uusista geeleistä ja niissä sanottiin että pitää varoa geelin ylikuumenemista alkuun, ettei muutamaan sekunttiin tunge ihan sinne syvälle koneeseen niitä kynsiä. Perhana, kyllä sinä muutamat kirosanat pääsi!! En ole tiennytkään tommosesta... Käytiin myös kirpparilla hakemassa semmoista ihanaa mintun väristä kynsilakkaa 1,90€ kipale, josta kaveri vinkkasi. Siellä on kynsilakkoja ihan mahtavissa ja herkullisissa kesäsävyissä.  Jotain kiinan ihmeitä ne on mutta ompahan hemmetin nättejä sävyjä!

Paita H&M

Taustalla myös ihanat pastelliväriset muovikorvikset Primarkilta.
Mä oon nyt selvästi hulluna kaikkeen pastellisävyiseen, sillä oon harkinnut jopa latvojen värjäämistä turkoosiksi tai vaaleanliilaksi.

P.s en mene kyllä vannomaan, teenkö niin


6 kommenttia:

 1. Pastellisävyiset latvat ois enemmän kuin jees! :) Sulle kävis eittämättä ne turkoosit. Mä lupaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pirkule. Älä yllytä perhana :D Tai no hei.. Voinhan mä hakea sitä hiusliitua ja kokeilla ensin sillä.. Lähteeköhän se hyvin tukasta pois jos iskeekin pastellipaniikki?

   Poista
 2. Mintunvihreä kynsilakka saisi muuttaa kyllä tännekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mwaah se tarvii kyllä jonkun vaalean tai peräti valkoisen aluslakan, se näyttää ihan vihreältä kynsissä! höh... :<

   Poista
 3. Myös toi polttelu yleensä voi johtua, että sulla on liikaa geeliä siinä kynnen päällä tai, että sitä on mennyt kynsinauhoille! Kokeile jatkossa laittaa vähemmän :) niin se muuten oikeesti sattuu:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Säikähdin niin pirusti että mitä helvettiä, ihan kuin sormet olis putoamassa!! :D Onneks älysin kattoo vähän käyttöohjeita.. -.-' Tekee kyl helkutin gutaa! Kokeilin vähemmällä määrällä ja kynnet napsahteli poikki aika pian :/

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥