maanantai 30. kesäkuuta 2014

Fokusta?

Törmäsin tässä hiljan aika hyvään tarjoukseen Fitnesstukussa, sillä protskupatukat sai vähän päälle kympillä koko laatikon!  Tilasin myös protskujauhetta ja Synephrine rasvanpolttajaa siinä ohella, sillä omat paketit alkaa vedellä täällä viimesiään. Tuota rasvanpolttajaa valitessani huomasin termin "lisää fokusta".
Mitä se käytännössä tarkoittaa? Se alkoi kiinnostamaan todella paljon, sillä usein ajatus harhailee enkä ole niin tietoinen ympäristöstä silloin kuin pitäisi olla skarppina. Tosin se saattaa johtua väsymyksestä ym. muista tekijöistä, mutta on jännää kokeilla miten tuo mahtaa vaikuttaa minuun. Minulla ei ole hajuakaan mitä tuo termi "fokuksen lisäys" tarkoittaa käytännössä, mutta eiköhän se selviä tässä ajanmittaan.


 
Valitsin Whey80 protskujauheen vanilja-päärynä makuisena. Se kuulosti niin superhyvältä! Tilaan aina pirtelöistä muutenkin päärynämaun, mikäli sitä on tarjolla! Olin aika yllättynyt makuvaihtoehdoista sillä niitä oli varmaan enemmän kuin kymmenen toinen toistaan paremman kuuloisia.. Nams.

Goodlife patukoista valitsin Coconut dreamin, sillä rakastan vanhoja kunnon Bounty-patukoita. En ole ennen maistanut näin hyviä proteeinipatukoita, tekstuuri on sopivan rapsakka ja kookos maistuu todella hyvältä peittäen protskupatukoille tyypillisen jauhoisen maun. Harmittaa jo nyt etten tilannut useampia pakkauksia, sillä näiden yksittäishinnaksi taitaa tulla joku 0,70€.

2 kommenttia:

  1. Ei kyllä paha hinta ollenkaan, ja nuo kuvaukset kuulostaa kyllä niin hyvältä! Tarvsin varmaan itsekin jotain "focuksen lisääjää", usein tuntuu että suurin osa päivästä on vaan sitä selviämistä. Oispa vaan ihanaa olla tästä paljon energisempi, vaikka kaikin tavoin sitä yrittääkin itse terveellisillä elämäntavoilla pitää yllä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän mitä meinaat, mulla ei ole luonnostaan sellaista virkeää energiaa, niinkuin useilla muilla ystävilläni on, olen suorastaan kateellinen välillä! Töiden jälkeen veto on niin pois, etten kertakaikkisesti jaksa tehdä mitään, vaikka kovin yrittäisikin :( Liikunta on vähän auttanut ja piristänyt, mutta haluaisin olla luonteeltani vielä ahkerampi ja menevämpi!

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥