tiistai 12. elokuuta 2014

Aamujuttuja

Hiphei..!
Heräsin aamulla aikaisin ja lähdin kaupunkiin kiertelemään autolla mitään ihmeempiä suunnittelematta. Jotenkin tuli sitten tehtyä kaikenlaisia roikkuneita juttuja pois päiviltä ja hinnoittelin puolet vaatekaapistakin kirpputorille ihan extempore. Ja hitto sitä vaatetta oli paljon! Jos jotakuta tosiaan kiinnostaa niin Moduulikirpparilla on siis kasa vaatteita rekissä numerossa 1156! (lol,muistaakseni)

Suunniteltiin myös Hansmurun kanssa, että lähden Tohmajärvelle ensiviikolla! Härregyyd 600kilsaa ja yksin junalla. Junamatka kestää vissiin 3-4 tuntia, mutta onneksi on tuo uus isompi puhelin, mitä voi näppäillä aikansa kuluksi. Siitä puheenollen, oon ihan koukussa tähän Kim Kardashianin peliin, joten aika menis varmaan aika leppoisasti..;)  Katselin myös lentoja sinne, mutta mä olen semmonen paskahousu, että saan varmaan paniikin aikaiseksi koneessa. Se ei ehkä ole hyvä idea.
Yöbussi olisi tarjouksessa 19€ mutta 8,5h matkankesto... Saas nähdä, saas nähdä! Veturilaiset saa kuulemma hyviä junatarjouksia, mutta mä en älyä noista VR:n sivuista...

Mitäs muuta..Värjäsin eilen hiukset vaaleammaksi, sillä ne alkoivat olla jo aika beiget! Olen tykästynyt kovin myös allaolevaan tricotin paitaan..



Kutkuttais mennä lentsikalla, mutta mitä ku mua pelottaa?!  O.O*

4 kommenttia:

  1. Minulle blogisi on kokonaan uusi tuttavuus mutta tätä etusivua selaillen vaikuttaa hyvältä ja liityin raatiin!

    http://emotytto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. ihana toi paita :)! Hahah mäki pelasin yhes vaihees sitä pelii koko aja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Hahaha joo nyt on onneks vähän jääny jo pelaaminen sikseen ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥