sunnuntai 10. elokuuta 2014

Double bling

Hellou!
Kotiuduin Salosta ja huhhei, tuntuu että oli rankempi reissu kuin kolmen päivän festarit.. Tekee hyvää lähteä välillä pois tutuista maisemista ihan vaan hassuttelemaan ja hengailemaan. Veti ihan mehut tästä tylleröisestä! Vietettiin mukavaa viikonloppua siis ystäväpariskunnallani ja kummityttöni kanssa. Käytiin uimassa, katseltiin leffoja, syötiin hyvin, herkuteltiin ja grillattiin vaahtokarkkeja, pelattiin vanhoja kunnon lautapelejä..
Jäi  hyvä fiiwis ja pitäisi hommata kotiinkin niitä vermeitä! Viikonloppu meni niin nopeasti ja nyt tuntuu ihan omituiselta istua kotona. Luoja, onneksi mulla on viel keskiviikkoon asti vapaata, olen niin poikkikuollut. Huomenna yritän raahautua salille ja aloittaa tukan värjäysoperaatio.

En tiennyt missä asennossa näkisitte parhaiten tämän pitsiliivin.. Sori

 Aina Salossa käydessäni käyn tsekkaamassa myös Glitterin, sillä Lohjalla ei juuri ole hyviä koruapajia.. Ei viitsisi aina ostaa H&M koruja, mitä koko kylällä on.. Minun on pitänytkin hakea Glitteriltä eräs tietty korvakorupari nimittäin nuo ylempänä olevat helmikorvikset, joissa on spesiaalina myös korvan taakse jäävän osan timanttikoristus. Näitä saa myös siten, että takanakin on helmipallo, mutta juuri nämä hipovat mielestäni täydellisyyttä!  :) Olen aina ollut enemmän nappikorviksien ystävä ja nimenomaan helmikorviksien, sillä riippuvat killuttimet jää aina jokapaikkaan kiinni ja olen uikuttamassa milloin missäkin.. Yleensä viimeistään juuri ennen lähtöä tehdessäni vaihdan korut kuin korut luottokorviksiini..

P.S Huomatkaa TOP3 worlds best poikaystävätuoksu eli 1Million by Paco rabanne, suosittelen lämpimästi jos haluatte ilahduttaa, jälkituoksu on huuumaaaava. En osaa silti päättää voittaako Dieselin+ plus:n , jota ei Suomesta enää saa, nettikaupoissa olen törmännyt ja uskallan vannoa, että siinä on kaikkien aikojen seksikkäin ja parhaimman tuoksuinen miestenhajuvesi. Piste.

6 kommenttia:

  1. ihan sairaan ihanat noi korvikset ! ♥

    VastaaPoista
  2. kuulostipa kivalta sun viikonloppu! :) noi korut on kyllä makeita, miten sä aina teet tollasia löytöjä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitti! Harakka kun on niin kyllä ne timskut löytyy ;)

      Poista
  3. Löysimpäs ihanan blogin! Eipä tarvinnut kahta kertaa miettiä, jäänkä lukijaksi vai en! :)
    Tykkään hurjasti myös noista korviksista, täytyykin varmaan käydä kurkkaamassa vielä meidän Glitterissä.. ;)

    Olis kiva, jos viitsisit käydä kurkkaamassa myös mun blogia :)
    ♥: Pauliina / All The Little Royals

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiiiii... ♥ Kiitos ihanasta kommentista ja tervetulooa! Käyn heti kurkkaamassa ;)

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥