torstai 11. syyskuuta 2014

Alone but not lonely

Heipskukkuu!

Laitettiin pitkävetoa tänään ensimäistä kertaa ja ollaankin huudettu tässä noita livetuloksia mitä seuraillaan netistä. Alkoi kummasti joku lentopallokin kiinnostamaan kun löi vähän vetoa.
Tosin hävittiin. No, mutta pari lätkämatsia vetelee viimeistä erää ja tässä jännitetään osuiko veikkaukset oikeaan. Istutaan ihan äijjinä sohvalla ja kyttäillään tuloksia mättöruoan keskellä. Edit:Hävittiin nekin.
 
Kävin tänään ihan muuten vaan Pressossa yksinäni istuskelemassa, kun olin saattanut kaverit bussiin. Aurinko paistoi ja kävin hakemassa vaahtokarkkikaakaon ja menin istumaan nurkkapöytään ikkunapaikalle. Se oli jotenkin mukavaa olla omassa jylhäisessä yksinäisyydessään ja katsella ulos viliseville kaduille kunnon kermavaahtoviikset suupielillä.  Jäin siihen haaveilemaan toviksi ja muistelin kaikkea menneisyydestä, sitäkin kuinka me Hansmurun kanssa aina käytiin täällä juomassa samaa kaakaota. Siihen penkkiin oli niin helppo uppoutua miettimään kaikkea, että ihan sätkähdin kun puhelimeni soi.
Ei sitä välillä ymmärräkään kuinka paljon elämä onkaan muuttunut. Mutta kuinka paljon onkaan vielä edessä. Pitää aina uskaltaa haaveilla ja toivoa.

4 kommenttia:

 1. Yksin on joskus kiva käydä kahvilla, harrastan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Jotenkin se tuntu hassulta ensin, mutta hyvältä!!

   Poista
 2. oii mitkä ihanat arskat! mäkin haluan tuollaisen kaakaon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aika herkkupommi, nam nam nam ;) Joo harmi ettei aurinko paista enää yhtä tiheään, kun löyty tommoset!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥