maanantai 15. syyskuuta 2014

Pitsiä  Huomenta! Semmosta Linkin paitulia tähän väliin, tykkään tuosta pitsiselästä! Se on jotenkin söpö.  Mä taidan ottaa yhden lukijan neuvosta vaarin ja alkaa syömään läjäpäin sitä d-vitamiinia. Mä olen jotenkin ihan naatti kokoajan! Pidän syksystä paljon, mutta tämä väsymys ottaa päähän. Taidan yrittää taistella tätä vastaan ja lähteä pitkälle lenkille koiran kanssa.  Ainiin! Huomasitteko, eilen sateli tähdenlentoja vähän väliä? Yksi syksyn parhaita puolia on nimenomaan se, että taivas pimenee ja tähdet näkyy taas taivaalla. Mä olen usemman vuoden toivonut hartaasti itselleni sitä tähtikaukoputkea, mutta ne on aika tyyriitä. Mä en varmaan muuta tekisikään, kuin kykkisin yöt ulkona ja tiirailisin tähtiä! Musta se olis ihanaa, jonkun kaverinpoppoon kanssa ottaa lämmintä kaakaota termospulloon, vilttejä, huopia ym. mennä tuohon terassille juttelemaan ja kattelemaan tähtiä kaukoputkella... Mwaaaah.

6 kommenttia:

 1. Täälläkin taistellaan väsymystä vastaan :/ Mutta joo, vitamiineja nassuun ja ulkoilemaan, se auttaa jo aika paljon :D

  Onko sulla muuten blogillesi Facebook-sivuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä en muista ottaa noita vaikka oon nostanut vitamiinipurkit pöydälle! Jotain pitäisi alkaa kyl tekemään, sammaloidun kohta sohvalle!! En ole tehnyt facebook-sivuja, en oikein tiedä miten se toimii? Mulla on vielä aika vähän lukijoita, en tiedä kehtaako edes :,)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥