maanantai 22. syyskuuta 2014

Hölökynkölökyn

Aaaaaah!! Anteeksi väliin tupsahtanut pieni tauko, hitsi mä olen juossut pää kolmantena jalkana ties missä kissanristiäisissä ja työkeikoilla! Mä olen nukkunut nyt univelkoja pois kyllä varmaan vuoden edestä ja silti ihan vässykkänä pitäisi kohta lähteä taas töihin. Olin lauantaina koko päivän aamuseitsemästä myymässä omenakarnevaaleilla herkkuja ja heti siitä pitkä aamuvuoro perään. Huhhei! Taisin just nukkua 12 tuntia.
Vein taas kirpparillekin tavaraa myyntiin ja tuo tavaramäärä on ihan uskomaton, kun alkaa kovalla kädellä karsimaan kaikkea mitä ei oikeasti tarvitse. Mä olen kovimman luokan hamstraaja ja se näkyy niin kosmetiikka-, koru-, ja vaatehyllyillä. Mulla on varmaan joku hemmetin henkinen tyhjä aukko, mitä koitan täyttää kaikenmaailman materialistisella tavaralla, sillä ei kukaan täysjärkinen näin pakkomielteisesti kerää kaikkea :D (nyt on hyvä aika ilmottautua tähän kastiin)

Ja toisekseen tämä mun note puhelin on alkanut lagaamaan aivan huolella! Se on ollut mulla vasta kuukauden pari ja se on ärsyttävän hidas jo nyt, soittelee väärille ihmisille kun valitset yhteystiedoista jonkun ja menee pitkä tovi ennen kuin se ottaa kosketuksen vastaan jotain ohjelmaa valitessa. Luin jostain, että android puhelimet sekoilee kaikkein eniten ja keräävät viruksia. Mun vanha lumia ei koskaan tehnyt tämmöistä ja ollut hidas. Mä todella mietin myyväni tämän pois ja siirtyväni takaisin appleen tai nokiaan. Tuossa on vielä suojakalvokin päällä :/


Aamusumut!



6 kommenttia:

 1. Hyi noi jujut on ihan kauheita. Meille tarjotaan noita joka päivä koulussa mut ne ei vaa oikeesti mene kaupaks kun niist jokanen maku on ihan kamalaa.. etkai sä tykkää noista, ku jugurtti ois blandattu veteen :D anteeksi, semmonen viha oikeen tullut noihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, joo kyllä lasillisen jälkeen se maistu just tuolta miltä kuvasit! Yleensä mehumaidot ym. sen kaltaiset on sikahyviä! :( Pidättäydyn yhä siis vanhassa

   Poista
 2. täälläkin on edessä uusi puhelimen hankinta, kun haluan samsungista eroon. uusi iphone on mielessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Samsungi ei oo kyl mun juttu yhtään, meinaa lentää turhan usein seinään ku olen niin malttamaton, sekunttikin on liikaa odottaa sovelluksen käynnistymistä! ;)

   Poista
 3. Hei kaunokainen kiva asu! Iskin silmät erityisest tohon kaulakoruun, iihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yum yum yum! Kiitti! En muista mistä se on, sillä löysin sen laatikon pohjalta pitkän tovin jälkeen! Veikkaan kuitenkin lindexiä! Satu sä oot ite yks keijukainen ;)

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥