perjantai 5. syyskuuta 2014

Mököpäivä

Noniiiiiiiiin! Eilen kävin ottamassa lisää kuvaa ja sen lävärinkin. Pakko myöntää, että tragusta jännitin vähän, mutta se ei juuri sattunut. Odotin kunnon rusahdusefektiä lävistysneulan mennessä ruston läpi, mutta ei semmoistakaan tullut. (Ehkä mulla on niin löysät korvat tai jotain haha)
Käytiin markkinoilla ja tivolissakin pyörähtämässä, mutta ihan oikeasti, markkinoiden tarjonta on nykypäivänä todella huono. Mielenkiintoisia kojuja oli tasan yksi ja muut olivatkin ylihinnoiteltuja pölynimuripussi ym. muita turhanpäiväisiä pisteitä tai muuten vaan ihan samat tuotteet eri kojuissa. Joskus markkinat olivat täynnä väriä, hulinaa ja jänniä tavaroita, mutta joka vuosi tuntuu huononevan vaan ja kävijämäärät laskevat. No eipä tullut ostettua mitään, joten rahat säästyi. Paitsi kaksi metrilakua myyjältä, joka kuuli väärin minkä maun halusin ja vissiin suuttui kun huomautin asiasta. Myyjä vaan paiskasi kiukkuisen näköisenä vaihtorahat käteeni eikä sanonut mitään. Vähän harmitti, lakut olisi varmaan maistuneet paremmilta hymyn saattelemana. Käytiin kahvittelemassa myös lähipubissa ja autettiin erästä maassa istuvaa humalaista miestä. Että semmosta tänään :D Ei ehkä parhaimpia päiviäni, mutta yksi puhelu pelasti sen.

Näen viikonloppuna rakasta kummityttöäni ja puuhaillaan jotakin kivaa. Piristi kummasti soitella äsken ja puhua hassuja pikkuneidin kanssa, se totisesti on päiväni positiivisin asia! Huomenna on varmasti parempi päivä!
Hyvää viikonloppua teille, itsellä on duunia!

2 kommenttia:

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥