perjantai 13. maaliskuuta 2015

Half baked

Päätin nyt kuitenkin tässä odotellessa tehä pienen postauksen, ennen kuin lähetään Saloon boustailemaan, kun tuo yks on suihkussa.. Tänään oon ollut jotenkin superenerginen, käyny lenkillä ja hoidellu roikkuvia ärsyttäviä turhanpäiväsiä asioita pois, lähetelly paketteja ja ennen kaikkea kuunnellu musaa bassot täysillä ja juonu yksinäni vähän Karjalaa. Pienessä tumussa on melko hyvä laittaa spontaaneja vihasähköposteja laskuista ym. (Viimeinen lomaviikonloppu, joten sallittu!)
Mä olen pikkuhiljaa alkanut ulostautumaan useammin ulos täältä luukusta ja se on piristänyt tosi paljon mieltä entisestään. Kyllä mä oon kevät ihminen henkeen ja vereen, ei haittaa vaikka on koiranpaskat ja loskat lahkeissa, kevät on ihanaa aikaa ja kaikki herää henkiin itsestä lähtien!
Tällä hetkellä muuten valkoinen ja beiget värit iskee muhun ihan täysii, niinkun varmaan näkyy.

Niin että alkaisko kohta olemaan jo trenssikeli?! Kaivoin tän Vilan ihanuuden jostain ja toi megaisohuivi on ollut mun paras ystävä montapäivää.Nauttikaa ihunaiset lukijanaattorit aurinkoisesta viikonlopusta!

4 kommenttia:

 1. oot siis ottanu freddyt käyttöön! Kerro ny äkkiä kannattaaks ne tilata ja onks ne niiiiiiiiin ihanat ku hypetetään? :D on meinaa yyber makeet pleksit ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku joo! Mulla on jo kolmet :D Mutta niistä ensimäisistä denimmallisista en pidä juuri, en tiedä miksi, mutta ne eivät tunnu/näytä yhtä hyviltä kuin tämä vaaleat (joita saa olla kokoajan pesemässä) ja tummansiniset. Lisäksi ne denim kuosiset hajosivat kolmen käyttökerran jälkeen, sain uudet tilalle, mutta ne olivat persuksista ratkenneet hieman saumojen kohdalta. ( saattaa olla tää fädäriki minkä takia hajonnut) mutta selkeesti noi värilliset kangasfreddyt on paljon kestävämpiä kuin kalliimmat denim versiot, ainakin kun näitä kolmea vertaa, kahdet muut olen käyttänyt jo nukkaantumiseen asti eikä reän reikää, mutta kahdet denimit hajonneet muutaman käyttökerran jälkeen! Googletas muuten "drome" housut, ne ajaa ilmeisesti saman asian ja ovat puolet halvempia? Meinaan kokeilla niitä seuraavaksi.

   Poista
 2. Mistä toi iso täydellinen huivi on!? Aivan ihana!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tän huivin muistaakseni jostain itsepalvelumarkkinoilta muutamalla eurolla! :) Merkistä ei ole mitään hajua ja unohdin sen jo ystävälleni Saloon niin en pääse katsomaan :D

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥