lauantai 21. maaliskuuta 2015

Uninen höppänä

Hellou!

Oltiin eilen kavereiden kanssa katsomassa se uusi Kingsman- actionpätkä Tennispalatsissa ja mä en saa päästäni pois sitä ihanaa päänäyttelijämiestä Taron Egertonia! Prrr!!! <3
 Leffa oli tosi hyvä, jännä ja mukaansatempaava, menkää ihmeessä kattomaan.
Mä yritin viimeiseen asti pitäytyä edes vähän kevyemmissä leffaherkuissa mun homojen ruislastujen ja kivennäisveteni  kanssa, mutta siellä paikanpäällä se popparin ja makeisten tuoksu.. En kestänyt enää, aikaisemmin teki mieli ampua itseä jo naamaan siinä vaiheessa kun muut tilasi kunnon mättökebabit lähipizzeriassa ja mä otin salaatin.

Oltiin vasta yöllä 12 aikoihin takasin kotona ja mulla oli viideltä herätys töihin,  joten tää päivä ollaankin menty ihan zombiena ja mulla on kaikki sanat ihan solmussa kun yritän änkyttää jotakin. Puhelimessakin änkytin jotain niin vieraalla kielellä äidille, että molemmat repes siihen puhelimeen ...:D Pitäydyn siis ihan suosiolla sisätiloissa ja oon torkkunut.
Ainiin, mulla oli kokeilussa se pieni Diorin iconic overcurl- ripsari ja kyllä, se on paras kokeilemani! Mulla on itsellä aika tuuheat ripset, mutta perkule kun ne ovat lyhyet ja ripsipidennysten raiskaamat.. Tällä ripsarilla ne tulee oikeasti niin hyvin esiin! Kattokaa vaikka tuosta yhdestä lähikuvasta! Ostin siitä täysversion nyt kun testeri loppui ja se on ehdottomasti joka pennin arvoinen, suosittelen.

                         <3 <3 <3 <3 <3 <3MUN UNELMAMIÄS!! <3 <3 <3< 3< 3< 3AH! Sekoon /!%(%/

8 kommenttia:

 1. Tuota Diorin ripsaria pitäis testailla :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, se tekee ihmeitä ainakin näille tyngille! :)

   Poista
 2. Sulle löytyisi haaste mun blogista :)! http://lillinelamassa.blogspot.fi/2015/03/liebster-awards.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitti!! *Ihan täpinöissä* Käyn tsekkailee heti!

   Poista
 3. uu mitkä ripset, hyvältä näyttää! :) haha toi vika kuva :'D<3

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥