maanantai 2. maaliskuuta 2015

Uusi tuoksu

Hyvää viikonalkua!
Huhhuh, eilenkin oli vielä rapsakka olo, mutta nyt alkaa helpottaa. Katsottiin joku kamala kauhuleffa, mistä mun sydän alkoi kuolemaan ja olisi nitroja tarvinnut :D Tykkään katsoa kauhuleffoja ( =valot päällä, vähintään yhden ihmisen seurassa, puoliksi peiton alla ja sormet korvilla ) mutta sen jälkeen ei ole enää yhtään kivaa kun valot menee pois päältä ja pitäisi mennä nukkumaan. Mua on siunattu rajattomalla mielikuvituksella ja ei siinä tarvitse toisen kuin asentoa vaihtaa sängyssä niin kiljun jo valoja päälle.  

Menen tänään yllättämään yhden lempitytöistäni, sillä Hennalla on syntymäpäivät tänään. Lähden juuri kaupunkiin ostamaan lahjaa ja töiden kautta herkkujen kanssa sinne.  

Ostin tuota ihanaa Burberryn tuoksua, sillä nyt mua taas viehättää neutraalimmat kukkaistuoksut ja muutenkin luonnollisempi nudemeikki ym.. Ja unohdin kokonaan, että kotiutuin Uggit, sillä mä olen kävellyt länään niin monta niitä markettiversioita ettei järkeä.. Nämä on kestäneet todella hyvin ovat vaan niin pehmeät jalassa. (mutta hemmetin liukkaat ja olen kaatunutkin jo nämä jalassa pihalla, kahdesti )

 
Oikein mukavata viikonalkua!

7 kommenttia:

 1. Ois kiva kuulla ugeista lisää ajan mittaan!(:

  http://aboutmeroosa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Mulla pitäis kans ostaa joku ihana uusi hajuvesi :)

  VastaaPoista
 3. mulla on toi sama tuoksu! :) ja aidot uggit olis kyllä tosi kivat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On noi kyllä ihan eriluokkaa jalassa kuin ne tavalliset, pakko myöntää.. Ai meil on sama tuoksumaku! ;)

   Poista
 4. Ah toi Burberryn tuoksu on niin ihana! Se on ollut mun wish list:lla ainakin kaksi vuotta! <3 Pakko ostaa se pian!!:) muutenkin ihana blogi sinulla. :)

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥