torstai 12. maaliskuuta 2015

Lömällä

Hellou my leide, hellou my leidee..

Mä olen niin lomalla nyt etten ole ikinä näin laiska lurjus ollutkaan.
Makaan, syön, pelaan ja vietän aika paljon aikaa yksin. Tänä aamuna kävin kuitenkin puolentoista tunnin lenkillä koiran kanssa, sekosin varmaan valonkajosta mihin heräsin aamulla. Vitsi mikä ilma oli tänään! Lunta ei näy enää missään. Paitsi että juostessa räkää oli pitkin naamaa ja vaatteita, sillä tiet pöllysi ihan sikana! Kokeilin samalla uusia juoksulenkkareita, joita kevyempiä en ole koskaan varmaan kokeillutkaan. Nano 2.0 kengät.

Vietin tiistaina synttäreitäkin aika normimeiningeissä eli kakkukahvittelua ja vieraita pitkin päivää. Illalla Samppa oli vaan niin huippuihana, että se kruunasi koko päivän ja näistä synttäreistä jäi tosi hyvä mieli, sillä aikaisemmat eivät olekaan menneet ihan niin nappiin. Sain uuden puhelimenkin! Vanha särisi niin kovin, että kaupassakin hävetti jos se sattui soimaan.
Tosin pakko myöntää kun näin että uusi puhelin on Huawei ascend merkkinen, olin vähän hämmentynyt siitä että eikö se merkki tee jotain mikroja tai vastaavaa... Mutta mitä nyt olen sitä muutaman päivän jo käyttänyt, niin se on kyllä aika loistava!

Mulla on tulevaisuudessa tulossa yksi yhteistyö, mutta jätän sen suosiolla viikonlopun yli, sillä huomenna nähdään ystäviä ja viikonlopuksi on monenmoista suunnitelmaa laavunkierrosten ja elokuvateatterin muodossa. Arvonnan olen ajastanut nyt teille, joten pysykää kuulolla! :)

Joo ja kun kaikkia varmaan kiinnostaa kamalasti niin kyllä, nyt ollaan lähempänä kolmeakymmentä kuin kahtakymmentä, eli 26-vuotta putkahti ryppyineen naamalle. Sen oon huomannut, että mitä vanhemmaksi tulee, sen pienemmistä jutuista nauttii ja pystyy lööbäilee ihan kybällä jostain hiton virkkauksestakin.
4 kommenttia:

 1. Oon niin samaa mieltä ko vanhemmaksi tulee niin osaa nauttia kaikista pienistä jutuista paljon enemmän :) Virkkausinto ei ole vielä iskenyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, mä nyt vähän ehkä liioittelin ;) (niinku en olisi koskaan tässä lähiaikoina virkannut)

   Poista
 2. heii ei mitään kakkukuvia tänne!! :D kiva toi sun nuttura ja onnea vähän myöhässä<3

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥