sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Uusi kantokassi

Tämmösen ihunaisen kotiutin viikko sitten. Mulla oli todella pitkään valkoinen ja ruskea Longchamppi käytössä vuorotellen, mutta onnistuin pilaamaan valkoisen pesemällä sen pesukoneessa hienoohjelmalla, jolloin nahkaosista levahti ruskea väri pitkin valkoista kangasta!! :( Hitto, että harmittaa. Ruskeakin on melko läntikäs, mutta eihän noita uskalla edes pestä saakeli. Se valkoinen pieni Longachamp minilaukku on semmosena "lompakkolaukkuna" aika näppärä, kun ei tartte rahnata isoa ollenkaan mukaan, kun kännykin mahtuu sinne sopivasti. Ja se mahtuu tämän laukun sisään hyvin :D Tuplalaukku..Voikohan sitä valkoista pelastaa enää mitenkään? Saako nahkaosista levannutta väriä mitenkään pois siitä valkoisesta kankaasta?

8 kommenttia:

 1. Tyylikäs! Ehkä jollain ihmesienellä? :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mä voisin kokeilla, töissä on semmosia valkoisia "ihmesieniä". Meen kahvitauol hinkuttaa sitä takahuoneeseen kun sama se sitten on enää et meneekö mihin kuntoon.
   Kuulostipa muuten pervolta. :D

   Poista
 2. oii mikä ihana guessin laukku! ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kans, kun on sopivasti maltillinen! :)

   Poista
 3. Ihana laukku ♡ ja koita kloriittia jos uskallat :D kaveri poistaa sillä kaikki tahrat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo äiti meinas jo napata sen kloriittikäsittelyyn, mutta sen noista touhuista ei koskaan tiedä meneekö pahemmaksi (niinku muutamat mun paidat ym!) Mä taidan kokeilla tota.. Maksaa varmaan euron se purnukka jossain ja sit ei voi huutaa kuin itelle vaan jos menee pilalle ;D

   Poista
 4. Ihana laukku. Kokeiles siihen värjääntyneeseen laukkuun tosiaan Sarahin suosittamaa Ihmesientä.
  Jos ei sillä lähde niin testaa varovasti kynsilakan poistoainetta vanulapulla johonkin laukun kulmaan. Valkoisista nahka kengistä tulee hohtavan valkoiset kynsilakan poistoaineella. Testattu on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä!! Jos joku näistä ideoista toimii, teen takuulla tänne siitä oman postauksen sillä en löytänyt netistä oikein osuvaa täsmäpelastuskeinoa sille, enkä usko että oon ainut joka on onnistunut sotkemaan sen niin.. Oon pentuna jynssänny vaikka mitä pois kynsilakanpoistoaineella, voisi hyvin!

   Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥