sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Perjantain hurvittelua

Heips! Pientä pikakatsausta perjantain Muotolevyn eli Samulin työpaikan 40-vuotisjuhliin, mitkä olivat USKOMATTOMAT! Paikka oli todella ylellinen Casino-ravintola Helsingissä jossain ihan merenrannan tuntumassa. Lattia oli samallatavoin mattovuorattu kuin laivoissa kuten myös sisustus ja merenranta jäineen oli suoraan alla, kun katsoi ikkunasta ulos! Isot kristallikruunut ja orkesteri takasivat sen että tunnelma oli ihan kuin Titanicista, ihan oikeasti. Joku mainitsi, että sama orkesteri oli Tanssii tähtien kanssa ohjelmassa..
Juhlat oli todella prameat eikä siellä oltu säästelty ruoan, juoman tai viihdykkeen kanssa. Meitä pyydettiin ulos juomien kanssa ja aivan mieletön ilotulitus valaisi koko rannan! Eikö ilotulitukseen tarvitse joku poikkeuslupakin, että saa räjäytellä keskellä vuotta?? Ja huhhuh, meidän kaupungin ilotulitus oli kuin pieni pieru tämän rinnalla. En viitsi edes miettiä kuinka paljon rahaa meni savuna ilmaan sen esityksen myötä.
 Ruoka oli älyttömän hyvää juomineen ja meidän pöytäseurue oli loistava, oli todella hauskaa läppää. Samuli jopa tanssitti mua sillain valssi-tyylillä tai jotain. Meijän jalat meni ihan miten sattuu ja mä astuin sitten lopuksi Sampan jalkojen päälle, että se määräs tahdin ja sain vähän niinkuin free ride ;'D Lähdettiin vielä jatkoille Amarilloon ja on ennenkuulumatonta, että mä jaksoin olla pilkkuun asti baarissa. Tämä oli selvästi joku poikkeusilta.
Ja tämä oli oikeasti yksi saavutus ja etappi, sillä olen vältellyt alkoholia tupakanlopettamisen vuoksi jo pari kuukautta, sillä olen ollut varma etten pysty vastustamaan sitä pienessä jurripäissäni. Mutta en sortunut ja itseasiassa olin mukana monta kertaa ulkona, eikä mulla tehnyt mieli polttaa!! Uskallan jo sanoa, että olen tainnut tälläkertaa onnistua tässä.

Oli ihana meikata ja laittautua pitkän kaavan mukaisesti pitkästä aikaa ja saada kunnon juhlamekko ylleen, johon äippä ompeli halterneck- olkaimet. ;)  Mä en jaksa muuta kuin hehkuttaa tuota iltaa, sillä en ole ikinä kokenut vastaavanlaista "kunnon juhlaa".Ainiin, silloin kun ilotulitus alkoi, hetki sen jälkeen kuului jostain kiljahdus mitä en sen enempää noteerannut, mutta jälkikäteen narikassa se täti kertoikin, että kun ilotulitus alkoi, sieltä pusikosta juoksi salamana joku mäyrä kauhusta kankeana väkijoukon läpi :D Raukka pieni varmaan sydän pysähtynyt kun iltapalaa siellä pusikossa vetänyt rauhakseen ja yhtäkkiä räjähtää vieressä ;'D Ois sitä vähemmästäkin ruikku housussa..

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ai kiitos ihana! Loppuillasta en sit enää ollukkaa ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No perhana piti vähän laittautua että maallikko ei erottuis liikaa siellä helsinkiltarien joukossa ;)

   Poista
 3. Looking good! + Haluun niin kans tollasiin juhliin ees kerran elämässä :D

  VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥