maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pinni thingi

Heipskukkuu

Meillä oli kerrassaan ihana viikonloppu Samulin kanssa, käytiin anoppilassa grillaamassa, kävelyillä, pyöräilemässä, shoppailemassa ja herkuttelemassa.. Se oli ihanaa. Eilen tuli itku kun Samuli lähti takaisin inttiin ja me ei tulla näkemään kahteen viikkoon. Mutta arvatkaas olinko saada härtsislaagin kun tämä herra sitten tänään pamahti mun työpaikalle armeijapuvussaan ja vielä silloin kun mulla oli siinä kassalla asiakkaita!! Miesasiakas katto siinä pitkään, kun mun silmät alkoi väistämättä vesistymään siinä kassalla ja ja annoin vaihtorahat kädet täristen :D  Sillä sekunnilla kun asiakas lähti, alkoin kiljumaan ja pomppimaan ilosta, en osannut yhtään odottaa että hän tulisi sinne noin vain yllättämään vapaa-ajallaan kun ajomatkaakin on lähes tunnin verran sieltä tänne. Olin hirmu iloinen!!! :))
Ehdittiin siinä jutella noin tunnin verran ennen kun hän läks takaisin. Olen vieläkin ihan tohkeissani tästä ylläripylläristä! Ihanaa, mahtavaa!

Töistä päästessäni painuin kotiin ja lähdin lenkille. Kunto on kohonnut todella paljon ja jaksan juosta jo aika pitkään yhteenmenoon! Olen hiton ylpeä itsestäni joka kerta kun tulen jalat maitohapoilla ja paita märkänä takaisin kotiin lenkiltä ja lysähdän sohvalle. Tässä tovissa liikkuminen on oikeasti loksauttanut jotakin paikalleen ja mulla on sellainen rauha kokoajan läsnä, vaikka yleensä stressaan hirveän paljon kaikkea sellaistakin mihin en voi vaikuttaa. Saan purkaa juoksemalla kaikkea ja rauhoittua vähän. Tietääkö kukaan mitä tarkoitan?  Musta tuntuu, että näin mun olisi pitänyt aina tehdä. Liikkua. Eikö se ole meidän tarkoituskin, kun ei olla neliraajahalvaantuneitakaan? Kun meillä on siihen mahdollisuus. Menipä syvälliseksi..
Tulin vähän aikaa sitten kotiin lähes puolentoista tunnin lenkiltä ja huhheijaa, jalat ovat niin maitohapoilla etten pystynyt kyykistymään kunnolla silittämään kissaa, vaan läsähdin lattialle kuin norsu jolla ei oo jalkoja.
Öö. Kirjaimellisesti :D Huomenna olisi tarkoitus lähteä Espooseen moikkaamaan ystävää ja lähteä metsästämään äitille synttärilahjaa vapuksi. :)

Väriä elämään pirteällä H&M:n paitulilla:













I love this new little strass pinni thingi!


P.S Tein aivan huikean löydön tänään kirpparilta ja se liittyy ylläripylläri armykuosiin!
♥ Huomiseen!

9 kommenttia:

  1. Vooi kun kiva teko sun poikaystävältä :) Mä tässä just oon kärsiny viikonlopun ilman omaani, kun se on ollu kii intissä.. ai perkele että on taas ikävä!! Tulis jo viikonloppu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli! En osannut yhtään odottaa ja itkuhan siinä sitte tuli ;D Seuraavan kerran nähdään kahden viikon päästä . :/ Mutta hänelläkin on enää vajaa kaksi kuukautta jäljellä eli loppusuoralla ollaan kohta :)

      Poista
    2. Voin vaa kuvitella :D Sun ei sitten tarviikaan odotella enää kauaa! :-) Mun taas pitää venaa koko vuoden loppuu asti:(

      Poista
  2. Eksyin sun blogiin jonkun mutkan kautta ja nyt oon koukussa :) Todella kiva blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaw!!! <3 Virtuaalihalit sinne ja tervetuloa! :)) Kiitos ihana!

      Poista
  3. ootpas taas ollut tosi nättinä! :) paitasi voisin ottaa omaan vaatekaappiinikin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :))) Jotain väriä tuonne mustien vaatteiden joukkoon! :D Tommonen väripläntti piristää kummasti jo pelkässä naulakossa :D

      Poista
  4. Mistä tuo ihana hiuskoriste on? Tosi upealta näytät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin sen kirpparilta eurolla! :)) Hakusessa olisi sellainen iso ja paksu monitimanttirivinen, mutta tämä kelpanee hetkeksi :) Se tuppaa vaan hävitä tuonne oman kiharapilven joukkoon! :D

      Poista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥