keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Hame ja blondi in action!

Heips!

Ah, ihana jäätelökesäpäivä takana ja sopivasti shoppailua. En ole ehtinyt vielä kuvailla näitä juttuja, mutta kaikennäköistä hiushärpäkettä ja vaatteita löytyi suht kivasti. Syötiin jätskiä ja paistateltiin vielä pihalla ennen kuin lähdin töihin. Huomenna olisi vielä yksi aamuvuoro ja sitten pari vapaapäivää! Toivottavasti ilmat pysyy lämpiminä, että pääsee uimarannalle ja heittämään talviturkin! Ja ne minun ostamat käärmekuvioiset bikinit, ne oikein huutavat kaapissa joka kerta kun kaivan sieltä jotakin!!

Tänään olisi edessä vielä yksi värinpoisto tukkaan, toivotaan että tukasta lähtee keltaisuus pois tälläkertaa :) (ja että mulla on vielä tukkaa jäljellä operaation jälkeenkin.) Ostin muutaman Doven tehohoito-tuotteen, toivottavasti sillä päästään nyt ensalkuun tukan ensiapu-hoidossa. Harkitsin ensin näitä Garnierin Goodbye damage-tuotteita, mutta netistä selailtuani käyttökokemuksia, tuotesarja ei oikein vakuuttanut. Onko joku kokeillut niitä?

Ja tämä hame I JUST LOVE IT!! 









// Hame Seppälä Toppi Only //

8 kommenttia:

  1. Voii, älä tee värinpoistoa vaan osta kaupasta Schwarzkopfin vaalea hiusväri Ice Blonde:

    http://www.totalbeauty.se/wp-content/uploads/2012/03/blonde-platinum-lighteners.jpg

    Vähän hellävaraisempi ja aivan loistava tuote!♥ Tai sitten kampaajalla sellanen öljyväri, joka vaalentaa paljon, mutta hoitaa samalla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, pelkään kyllä vähän mun tukan puolesta, koska takana on jo peräti 4 värinpoistoa, mutta keltasuus ei silti ole lähtenyt! :( Mikä se semmonen öljyväri juttu on? Mielenkiinto heräsi kyllä :P

      Poista
    2. Parturikampaajana ja vuosi itse täsä mustasta blondiksi vaalentaneena sanoisin et tohon keltasuuteen ei auta oikeastaan mikään muu kun hopeashampoot. Suomalaisilla on luonnostaan niin paljon punapigmenttiä tukassa että vaikka sitä kuinka värjää tuhkasempaakin päin niin se ikävä kyllä alkaa taas pian kellertää oli se hius kuinka vaalea tahansa. Vaikket haluaisinkaan sellasta valkosen sinistä tukkaa niin suosittelisin silti ostamaan for reasonin suihkutettavan hopeasuihkeen joka on tarkoitettu juurikin kääntämään keltasta väriä pois, sekä samalla hoitamaan kulutettua tukkaa. Siinä on se hyvä puoli ettei se kuivuta tukkaa niiku useimmat hopeashampoot tekee ja muutenki ku se on sellanen hiuksiin jätettävä.

      Mutta kaunis oot vaaleilla hiuksilla vaikka tummatkin sopivat! Kyllä se siitä vaalenee :)

      Poista
    3. Kiitos ihuna Pirtsa <3 No kun mä olen ihmetellyt että miten se keltainen ei lähde vaan pois. Mutta iskin eilen kumminkin sen värinpoiston ja selvästi vaaleampi tukka tuli, mutta keltaisuutta on yhä! JA VITSI MIKÄ TSÄGÄ eilen ostin sen Four reasonin lilan purkin suihkutettavaa hopeajuttua! Mites sattuikaan! Kiitos, että jaksoit kirjoittaa ja neuvoa, ne tulevat tarpeeseen ja kiitos viimeisimmästä ;) Pusuja sinulle <3

      Poista
  2. Huih mä en ole koskaan uskaltanut tehdä värinpoistoa, koska on tullut kuultua vaikka mistä vihreästä ja sinisestä päästä sen jälkeen .. Asteittain vain aina vaalentanut, ja sitten taas muuttanut tummempaan. :) Mutta alkaa jo ihan kivalta näyttää, kuvista ei niin keltaisuus ainakaan tällä koneella näy vaan enemminkin sellainen tosi vaaleanruskeaksi tai tummaksi vaaleaksi kutsuttava väri ^^ Ihana laukku muuten!

    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, satu ehdin jo kaivata sinua! Nämä lorealin uudet värinpoistot ovat olleet älyttömän hyviä, laitoin kaksi peräjälkeen, eikä mun tukalle käynyt mitään vaikka tämmöinen kuiva luonnonkihara ottaa varmasti eniten damagea tälläsissa hiusoperaatioissa! Sen sijaan ostin sitten kolmannen halpisvärinpoiston ja sitten latvat menivät huonoksi :( Eilen laitoin kumminkin vielä yhden lorealin värinpoiston, eikä tukka tuntunut menneen pahempaan suuntaan tuon edellisen jäljiltä. Kannattaa ihmeessä satsata Lorealiin, jos meinaa värjätä tukan vaaleaksi! :)

      Eli kyse on näistä uutuuksista! :)

      http://www.google.fi/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-lMw1MT_A3LE/UOsXBXaaG9I/AAAAAAAAAOc/hnh4EG44g5k/s1600/preference-extreme-platinum.jpg&imgrefurl=http://inthenearfuturebysoon.blogspot.com/2013/01/hiusasioloisia.html&h=262&w=305&sz=55&tbnid=0SH2ap6s97dPUM:&tbnh=90&tbnw=105&zoom=1&usg=__oDK5xGGjQ6lth9WQfM5_E_UmDfA=&docid=hUa5h2qzpzDwQM&sa=X&ei=Hz-wUaCDFsS54AT8o4DgAg&ved=0CEYQ9QEwBg&dur=741

      Poista
    2. awww, täällä ollaan vaikken koneelle olisi ehtinytkään ;)) Hei kuulostaa hyviltä ! Täytyy ehdottomasti testaillla jos vaaleampaa rupean havittelemaan :) Ja Glitterin kisaanhan voi liittyä ihan kaikki, käpukyläläisetkin ;) <3 Sähköpostia tulemaan vaan, joku upee kuva ja pikku tarina! :)) Osallistuuu!! xx hih. Se osoite oli social@glitter.fi tai etanapostilla kävi kans. - Satu

      Poista
  3. Tuo sun hame on ihan täydellinen!:) Ihanan tyttömäinen ja niin suloinen!:)<3

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Lukijoiden elonmerkit piristävät aina! ♥